Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Udadtil vises – Hvad der indadtil prises!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 08 Jan, 2012 11:32

Andres blogge…

Jeg følger andre blogge, fordi der er mennesker der inspirerer mig, men der er der også dem jeg ikke forstår. Det er det gode ved livet, der er forskellige sider af alle sager, der er nok til alles smag. Jeg har fulgt med på feks. en indisk kvindes blog, fordi hun er så ufattelig positiv – dog har hun ikke opdateret længe, så jeg tabte interessen. Så følger jeg et par danske kvinder, som har noget at byde på. Jeg selv gider simpelthen ikke læse blogge med mode, makeup, hår osv….Det rager mig. Hvis jeg har brug for den viden, så går jeg på gaden og kigger efter inspiration.

Der er pokkers mange der skriver om ligegyldige ting, meget overfladiske ting som jeg havde været bedre foruden at læse. Hvilke frisurer jeg har, hvilken makeup jeg bruger og hvilken tøj stil jeg kører, er alt sammen ud fra hvad der klæder mig og ikke hvad der dikteres. Jeg vil læse om interessante emner og livssyn. Jeg vil logge af med noget at tænke over og tage til mig. Jeg vil inspireres mentalt! Jeg vil egentlig også gerne udfordres på mine holdninger, for det er altid sundt at få rykket grænser og ikke hænge fast i forstokkede meninger.

Jeg elsker at læse om andres liv, deres holdninger til relevante samfunds ting og deres evne til at overkomme svære situationer. For det giver mig en anden indgangsvinkel til egen indsigt. Jeg elsker at blive udfordret på mine fastgroede vaner og til tider stramme syn på bestemte emner. For jeg holder på at det er med til, at udvikle mig til et endnu bedre menneske end jeg er. Det kan også bekræfte mig i at jeg ikke er alene om, at reagere, beslutte og opfatte en masse situationer. Så tror jeg også det er sundt at se forskellen mellem mit og andres liv, så jeg kan sætte større pris på det jeg har – hvilket jeg er super god til i forvejen, men gerne kan blive endnu bedre til.

Jeg kan godt lide at læse andres måde at skrive på, deres fortolkning og ordleg. Jeg har et par gange nu læst en vis vred persons blog, hvor jeg virkelig synes den er underholdende på en luftig måde, ment at der ikke er substans i den, bare luft. Ren underholdning uden større mening. Dem findes der jo også og den her er sjov, så når jeg sidder og stener, er den god som intetsigende tidsfordriv. For jeg læser den med et stort smil på læben. Jeg glæder mig til at læse og skrive mere.

Jeg aner ikke om folk mener min blog er inspirerende eller lignende, men jeg kan se mange følger med og det gør at jeg tror på den findes interessant. Jeg bruger min blog til at tænke højt, kan du vel kalde det. Jeg bruger den til at komme af med irritation over latterlige episoder eller skriver om min glæde i mit liv. Jeg skriver om alt der falder mig ind og er vigtigt for mig. Det der i min verden har betydning. Jeg har altid skrevet meget og jeg har altid kunne lide at skrive, jeg synes også selv at jeg er pisse god til det…ellers ville jeg heller ikke blive ved. Jeg glæder mig til at finde nye interessante blogge og blive mentalt udfordret.

Så god læsning til dig og tak fordi du finder min blog interessant!  • Comments(3)//www.jeanettewarming.dk/#post172

Chefen - Det er mig...!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 12 Oct, 2011 08:00

Jeg elsker at skrive på min blog, det fede ved at komme ud med en masse tanker, irritationer eller en super stor glæde. Ved at have min egen blog, kan jeg til hver en tid sige min mening – fortælle ting set fra min side og give dig en anden vinkel.

Jeg kan skælde ud hvis jeg har lyst, jeg kan hænge folk ud der opfører sig sært – Uden navns nævnelse off course! Jeg kan det hele, da vi i Danmark har ytringsfrihed og det er min egen personlig blog. Det er det jeg godt kan lide ved at have den, det er mit fri rum, min tænketank eller gavebod om du vil.

Jeg har en åbenlys mulighed for at fortælle mit! Det ville sgu da være dumt ikke at benytte sig af. Jeg kan fortælle min side, når jeg hører åndssvage rygter med nye løgne. Jeg kan undre mig over en adfærd der ligger mig fjernt eller bare gasse….. Det vigtigste er at jeg kan komme af med alt herinde og det har jeg tænkt mig.

Det jeg virkelig godt kan lide ved at have denne blog, er at ALT fortælles ud fra min side, det er mine holdninger der ligger til grund for alt. Jeg er vild med at jeg kan fortælle præcis hvad der passer mig, om hvad der passer mig og om hvem det passer mig. Dette er jo mit sted – Deraf også bloggens navn! Jeg kan rigtig gode lide at jeg herinde, kan modsige andres historier, hvis der skulle være behov for det. Jeg kan skrive mine egne tanker og følelser ned. Jeg har altid skrevet meget og vil altid gøre det, jeg er også skide god til det – Hvis du spørger mig.

Jeg mener faktisk jeg er rigtig god til at formulerer mig, jeg er god til at sætte ting op så det enten kan frembringe smil eller provokere. Jeg er vild med at jeg herinde kan gøre hvad jeg vil! Mit sted, mit liv og mine regler.

Der kommer perioder i ens liv, hvor der opstår fnidder. Det kan jeg komme til livs herinde, for herinde kan jeg fortælle min side af sagen….For ingen kommer uden om at alt har to sider. Jeg kan skive de ting ned, jeg kommer på i løbet af dagen, som jeg griner af. Jeg har dage – mange dage - hvor jeg er helt overbevist om at jeg ville egne mig perfekt som komiker…. For jeg er sgu god til at finde på sjove sætninger, hjemmelavet ordsprog der selvfølgelig giver stor dyb mening og så er jeg god til at grine!

Jeg kan vende alt om til noget positivt og det kan jeg benytte mig af herinde. Jeg kan vinkle tingene, så de ikke er så sorte og jeg kan gasse al det jeg har lyst til – uden at have luft i maven. Det er skønt med en blog hvor jeg kan lukke crap ud og andre derude, kan læse med hvis I har lyst eller lade være…. I kan kommentere på alt herinde, modsige mig eller grine med mig. Det er op til den enkelte – Jeg gør dette for MIN skyld, da det hjælper mig på den fedeste måde.

Min blog kan betragtes som min samtale med dig omkring mange forskellige emner! Om du reagerer eller ej, er sådan set ligegyldigt. Det er min holdning, min mening og min side af sagen der kommer frem her, det er præcis det der er meningen…. Hvis du føler dig trådt over tæerne, så flyt fødderne. Dette er ikke en døgnflue, det er min livslange online dagbog.

Velkommen til min oase….!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post130

Hovedet på bloggen...!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 24 Sep, 2011 09:57

For 5 måneder siden startede jeg denne blog op.

Jeg gjorde det, da jeg havde rigtig mange ting på hjertet, men mest i hovedet….At der er kommet så mange ting ud, kommer alligevel bag på mig. For jeg går jo rent faktisk og tænker over mange flere ting end jeg umiddelbar regnede med.

Jeg vil dog nok sige at en del af mine holdninger og tanker om specifikke ting, kommer ikke op herinde. Jeg har skrevet et sted at det jo er op til mig, hvor meget der skal ud i offentligt forum om mig selv. Derfor er der stadig en del, der bliver hjemme. Der er også en del der er helt tomt og uden grund til at skrive om….

Jeg synes det er super fedt at sidde og skrive og kan mærke der er masser endnu, både godt og skidt. For ser du derude, der er intet plus uden minus. Hvis ikke man mærker når det gør ondt, ved man ikke når det er fedt! Jeg har haft oplevelser der bringer store smil på læben bare ved tanken, der har været oplevelser der har været negative og overflødige…. Alt i alt er det skønt at have min lille oase og jeg kan se mange læser med. Det er sgu fedt at se!

Det er kommet bag på mig hvor godt min blog er blevet modtaget, det har jo været langt bedre end forventet og det er sgu da fantastisk. Om folk derude har været enige eller ej, har de været positive. Selvfølgelig har der været en enkelt der vist følte sig trådt på, men sådan er livet sgu. Ingen kan komme ned af livets vej uden at få enkelt sten i hovedet eller to.

Bogstaver er til for at blive brugt, formulere sig med og danne ord med. Med ord kan der dannes sætninger, sætninger der skaber kommunikation og med kommunikation er der banet vej til forståelse og samtaler. Det er det fede ved bogstaver, de er til at sætte sammen, således at vi alle som enkelte individer kan sætte vores eget præg på det. Gør ordene til vores egne og personificere det enkelte udtryk.

Jeg kan godt lide at lege med ordene, deres betydning og se hvad der kan komme ud af at ændre på dem. Effekten ved at ligge tonen anderledes og se hvilken reaktion der kan komme af det. Derfor bliver jeg ved at skrive, for der er så mange forskellige vinkler på alt ting, så det kan vendes og drejes og genbruges. Jeg elsker at sidde og skrive til min blog, da jeg får luft for en masse tanker og følelser og det har jeg tænkt mig at blive ved med, uanset hvem jeg træder over tæerne undervejs!

Alle er velkomne hos mig – Jeg er ikke sart.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post121

Update....!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 19 May, 2011 21:19

Nu har det stået på en måneds tid, med det her blog halløj. Jeg var spændt på, hvordan det ville være og om jeg havde nok, at skrive om. Som nok i at skrive, da jeg jo vælger at ”gemme” en del af vejen. Jeg er overrasket over hvor meget der kommer frem, efterhånden som jeg får det skrevet ned.

Jeg render vist rundt med en hel del mere gas, end jeg havde regnet med. Men gud hvor er det fedt, at komme af med. Jo mere jeg skriver, jo mere dukker op….. Det skal sgu da nok gå galt.

Havde jeg vidst hvor befriende det faktisk føles, at lave denne blog, havde jeg gjort det for længst. Jeg kan fortælle dig, at jeg møg hygger mig med det. Til tider ligger jeg flad af grin – men nu synes jeg jo også jeg er pisse sjov. Inden jeg får set mig om, har jeg siddet og skrevet flere timer.

Jeg håber du nyder, at læse med – ellers var du her vel ikke nu. Men giv endelig din mening til kende under mine opslag, for jeg vil meget gerne høre den – om du er enig eller ej. Vi kan alligevel ikke alle, have samme overbevisning, men derfor kan vi jo sagtens have en saglig debat.

Jeg nyder at have den blog her, for jeg kan skrive præcis hvad der passer mig og om hvem det passer mig. Det er jo i bund og grund det, den skal bruges til. Jeg har flere idéer og flere tanker, som vil komme undervejs.

Smid en kommentar undervejs, giv respons på det du læser, hvis du får lyst.

I mellem tiden vil jeg virkelig nyde, at mit selvcentrerede ego sted, kører på skinner for mig. Der er mange der følger den, kan jeg se og det er jeg da glad for.

Af hjertet tak!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post51

Why?

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 17 Apr, 2011 22:25

Hvorfor lave en blog?

Er det ikke bare et EGO sted, et egoistisk behov for den fulde opmærksomhed? JO!!!! Og det er lige præcis derfor jeg gør det. Jeg laver en blog fordi jeg vil have MIT sted, hvor jeg kan dyrke mit navlepilleri, et sted hvor jeg kan udtrykke min mening, min holdning eller min undren over vidt forskellige ting. Jeg vil køre solo og ose af sted i mit eget totale egocentrerede JEG!

Jeg vil skrive hvad der ligger mig på hjertet, hvad der passer mig. Det er MIT sted. Her er til tider Jantelov, let’s face it … Jeg er bare bedre end dig. Bum!!! Jeg vender tingene på hovedet for det synes jeg er sjovt. Jeg kan provokere og tale enhver rejekælling i knæ!

Jeg kan få dig til at skraldgrine – hvis du forstår min humor eller jeg kan pisse dig af. Either way er det DIT valg hvordan du fortolker det jeg skriver. Vær dog klar over dette er MIT sted på godt og ondt. Da det er mit sted og mit liv, vil jeg fandme have det sjovt.

Jeg er mig. Din fortolkning af mig, afgør om du oplever det som positivt eller negativt, dog har udfaldet ingen betydning for mig og mit liv. For JeanetteWarming.dk handler om MIG!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post13
Next »