Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

F*ck a lot...!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 11 May, 2016 21:12
Egentlig bryder jeg mig ikke om at beskrive mig selv med tarvelige meme's.
Kunne sgu alligevel ikke helt stå for den her.
- Den er mig SÅ meget!
....og sgu....Sgu, siger jeg også RIGTIG meget....

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post348

Fun Facts...!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 12 Jul, 2015 23:27

·

- Jeg kan synge/lyde som Lene fra Aqua.

- Jeg har haft to Chinchillaer, der hed Ollie og Svea.

- Mine blodårer på hænderne, tegner et V og H på henholdsvis venstre og højre side.

- Jeg kan godt lide at vaske op.

- Jeg har brækket alle mine tæer – Dog ikke på samme tid.

- Jeg har et mindre modermærke.

- Jeg har altid gerne ville prøve at være kronraget.

- Jeg læser vittigheder inden jeg skal sove.
  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post312

Aldrig igen - Bliver smøgen min ven!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 25 Dec, 2011 20:44

I dag er der sgu gået 2½ år siden jeg stoppede med at ryge…..det havde jeg aldrig troet ville lykkedes, men det gjorde det og hold kæft hvor er jeg glad for det. Jeg er så glad for ikke at have den afhængighed mere, ikke at skulle bruge min tid på at ødelægge mit helbred med det mere og hvor er det fedt at være fri!

For tiden synes jeg folk der ryger på gaden stinker. Da jeg igen forleden gik forbi en tøs der havde tændt sin smøg, stank hun SÅ grimt – Føj!

Det er sjovt for andre dage er jeg slet ikke påvirket af det, så kan andre stå og ryge mig op i ansigtet uden det rører mig. Men det er som om at hvis det er koldt udenfor, så stinker det bare værre og det gjorde det altså igen forleden. Jeg måtte gå over på den anden side af gaden – AD!

912 dage uden smøger – Det er virkelig en befrielse. Jeg er så forbandet stolt af mig selv og lettet over det holder. Jeg har på intet tidspunkt haft trangen eller lysten til at ryge, så jeg er 100% sikker på jeg aldrig ryger igen. Skønt – Hurra for mig!

Her kan du læse historien... www.jeanettewarming.dk/#post25

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post164

Winther Wonderland...!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 23 Nov, 2011 14:14

Så er vinteren rigtig ved at være her……

Jeg glæder mig til den første dag hvor det sner, der er bare noget specielt over det hvert år. Jeg stopper op og nyder det, for jeg elsker det. Den første uskyldige sne, der stille og roligt falder ned og gør os opmærksomme på at det er nu. Nu at vi skal pakke os mere ind, skrue op for varmen og hive tæpperne frem. Der skal varmes kakao og bages boller, stearinlysene skal tændes og hyggen løber i blodet på os. Jeg elsker det hvert evig eneste år – Jeg får en barnlig boblende glæde i maven.

Når så der er faldet så meget sne at der kan laves bolde og engle af det, så er det bare ud og få det gjort! De dage hvor sneen stadig ligger der dagen efter og knaser under fødderne, de er så dejlige. Jeg glæder mig til at min kæreste, min søn og jeg skal ud at gå aftenture som vi har gjort tidligere år. Det er så hyggeligt, specielt også hvis der så lige falder mere sne….. Sne bringer stilhed.

Sidste år på dette tidspunkt havde vi sne, sindssyg meget sne. Vi skulle holde min søns fødselsdag og vi gik ud til biografen i snestorm – Det er derfra dette billede stammer. Ungerne elskede det!

Jeg kan på min Facebook profil se, familie fra Norge og Sverige sidder og opdaterer med at de nu har fået sne…..Så jeg regner stærkt med snart at opleve det i Danmark. Ifølge vejreudsigten tyder det på at jeg evt. kunne være heldig på søndag. Så udover det er min søns fødselsdag på søndag, så er jeg måske heldig at få sne til lagkagen. Det kunne være skønt.

Jeg kan dog ikke lide de glatte fortove, for de er absolut det værste for min ryg. Der er godt nok også mange der er dårlige til at rydde for sne – Rigtig mange! Jeg synes lige man skulle overveje at give nogle bøder ud der…! Men sneen elsker jeg og jeg elsker den stilhed der er. Når vi går om aftenen og kommer ned på gaden, bemærker vi det straks. Det er så fedt, det er sjovt så megen trafik kan være så stille. Dejligt!

Så jeg er klar, klar til den første sne og jeg er klar til kulden – Bringt it on, make my day!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post149

♪♫•*¨*•.¸¸♥ HURRA ♥¸¸.•*¨*•♫♪

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 18 Nov, 2011 00:05

♪♫ ☆• ´¯`♥ Hip hurra det' min fødselsdag, det er i dag den dag jeg kom frem og sa', jeg kommer langvejs fra, si' nu pænt goddag til mig…♥´¯`• ☆♫♪

Det er ikke bare min fødselsdag, men en rund en af slagsen, ej at forglemme. Det er jo helt vildt…. Jeg bliver sgu 40 år i dag, hvem pokker ville tro det? Ikke mig. Jeg har det fint med at blive 40 år, jeg har dog svært ved at tage det seriøst. 40 år? – Nej Jeg er 18 år med 22 års erfaring – skriver jeg her med et kæmpe smil på læben, det er jo sindssygt. Jeg holder mig sgu godt og har tænkt mig at blive ved på den måde...

Når nu det er min fødselsdag i dag, vil jeg tænke over mit liv. Hvad har jeg opnået, hvilke oplevelser har jeg haft og vigtigst af alt – Hvad skal der ske i mit liv fremover! Jeg bruger som regel altid lidt tid i tænketanken når jeg har fødselsdag, sådan lige for at forholde mig til det nye tal jeg skal sige når nogen spørger og hvordan det sidste år er gået. Sådan er jeg….eftertænksom!

Jeg har tænkt mig at nyde min dag, for den skal fejres. Det er jo det skønne ved ens fødselsdag, denne ene dag om året, har vi jo lov at bestemme alt – bilder jeg mig ind. Hvis du derude har min adresse, sender du selvfølgelig bare min kæmpe store gave…… HURRA og TILLYKKE til mig!

Nu er jeg jo voksen, sådan for alvor eller hvad?! ….. Fyrre, Frisk & Fucking Fantastisk - Mit liv er perfekt!

  • Comments(69)//www.jeanettewarming.dk/#post147
Next »