Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Call me writer - Copywriter...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 09 Apr, 2016 16:06

Der er tæt på at være komplet vindstille herinde - I know (sorry).

Det er ikke fordi her ik sker en fis (apropo vind) eller at jeg mangler ord.
Jeg er tværtimod gået helt i selvsving med at skrive.

Så jeg sidder skam og skriver løs, bare ikke lige på noget jeg kan bruge herinde....For det er hemmeligheder....shhhhh.... smiley

Men derfor skal du da stadig have kæmpe tak for at kigge forbi min blog
- Det er jeg glad for du gider.

Goooooooooooooooood weekend til dig.


  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post344

Kom og køb...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 04 Mar, 2015 10:07

Kig forbi, jeg sætter løbende mere til salg - Kæft det er billigt.
Har 5-7 flyttekasser med masser af tøj der stadig har priser på eller kun er brugt en enkelt gang....og sko....

Det er forår, så gemmerne bliver hevet frem og lagt ud. Der vil også komme en del børnetøj som min søn er vokset ud af, inden han nåede at få det brugt.

Følg mælkevejen eller bare linket her:
http://toej.dk/user/view/103154


  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post296

My leftovers...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 30 Oct, 2014 13:11

Så bliver der muget godt ud.

Har ALT for meget tøj og for mange sko, der ikke er brugt eller bliver brugt, så nu sætter jeg det hele til salg.
Men det forstyrrer andre en del, på min private profil, at gøre via forskellige grupper på Facebook, da al aktivitet dukker op i nyhedsfeed. Så jeg rykker det hele over et andet sted. Der er desuden mere salg i de grupper end eksempelvis Trendsales.dk

Så nu er jeg i fuld gang med at oprette og uploade en salgs profil - Kom og add profilen, hvis du bruger Str S/M/L i tøj eller str 37/38 i sko. Der er lidt af det hele. Jeg finder de underligste ting jeg har glemt lå bagest i skabet, har klart shoppet for meget.

Der vil også være legetøj og tøj til drenge, da min søn vokser hurtigere end vinden blæser på en lun efterårsdag.

Det fylder for meget - Er pt oppe på, hvad der svarer til 5 flyttekasser, kom og køb!

Det hele vil komme op efterhånden, som jeg har fået taget billeder osv... Indtil da, kan du finde den her:
Hjælp mig med at få mere plads i skabet
  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post281

Ding Ding snart med mere Bling Bling...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 14 May, 2012 19:29

Ja jeg ved godt der sikkert sidder nogle derude og tænker : What the fuck sker der for dig Jeanette!" Meeeeen nu ligger landet sådan at....

♫♪..Jeg er så glad for min cykel

jeg kommer hurtigt langt omkring

og det fordi på en cykel

går det let som ingenting..♫♪..

Ups så røg fokus lige.... Jeg har bare et godt forhold til min cykel, vi har en del ture på bagen...åh og hvilke ture..Godt den ikke kan tale.

Nå men nu er det jo tiden til at ræse rundt og få luft under mormor armene og nyde livet på to hjul. Jeg elsker at cykle og gør det næsten uanset vejret. Det er også sådan at med min lorte ryg, er offentlige transport midler bare ikke sunde, tro det eller ej men de bumler for vildt og det går lige ind i der hvor det er værst for mig....Så min cykel er guld værd, desuden er det også kun sundt at få rørt sig.

Min søn og jeg skulle så ud på tur i søndags...Vi får gjort os klar og låst cyklerne op, ih det skulle blive hyggeligt...ding ding så er det op....på en flad cykel. IH! Hvad fuck sker der at jeg ALTID punkterer - og så er jeg så talentfuld at gøre det mens den står stille???!!!!! Boing...en torn ud...Boing...to torne ud....osv....Goddag lange løg og velkommen tilbage. Nej vil du pifte naboens cykel, jeg er træt af lappemandens ansigt. Men eftersom jeg fatter minus af at lappe en cykel (sidste jeg prøvede lavede jeg tre huller mere end fra start), så afsted med den - Ja tak bare en ny slange i.....Du ved - det sædvanlige...

Da han sagde nej til at kunne skaffe nye hvide dæk hjem, for de gamle er færdige, tænkte jeg rend mig i mine torne....! Så jeg har brugt dagen på at google dæk...Wauw der var lige en verden for mig....weeeee farver og mange dejlige farver.....og sjovt bling til cyklen og legetøj til cyklen....jeg blev forelsket inden jeg nåede at blinke.

Der er jo en uopdaget verden derinde, for helvede og patter man kan få mange fede ting....og sjove. Farvede pedaler, kæder og dæk....udstødning til cyklen...og og og en ringklokke hvor man selv indtaler feks. "FLYT DIG FISSEFJÆS"...Så tror jeg nok folk ville få revet deres latterlige bredrøvede pædagog cykler ind til siden...Hvad helvede skal de lad cykler også i byen? Få dem UD!!!

PINK!!! cykeldæk.....PUNKTERFRI - Bum! Oh yes come to me please.....De er nu bestilt hjem og jeg har lagt hovedet i sprit, for at tage belsutning om udstødning, ringklokke, pedaler og ny fed kæde - Ja ja det ender med jeg køber hele lortet, men skal finde ud af i hvilke farver...

Københavns Lækreste Kælling på Københavns Lækreste Cykel - That's me!

(opdaterer med før og efter billeder når tøsen har fået nye stiletter)

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post202

Til bal uden trusser...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 27 Mar, 2012 15:25

Fest….og flere af dem…!

Kender du det, når festerne banker på døren og du kan ikke finde rundt i dit klædeskab?

Den situation står jeg i lige nu….Ganske forfærdeligt kan jeg godt sige dig – Pyha det kan da fremkalde stress.

Jeg går en weekend i møde, med forskellige arrangementer og synes nu (igen) at jeg liiige mangler en kjole eller måske et par små shorts eller måske er det bedre med nye sko….Hmmmm….. Så jeg har haft en samtale med Dankort der havde Mastercard med som bisidder….Vi fik en rigtig fornuftig samtale om ’Need to have og Nice to have’. Efter afstemning endte det med tydeligt flertal for ’Need to have’!

Så jeg har nu afsat en hel dag til, at finde outfits og jeg går IKKE hjem før det hele er fundet – Så må butikkerne lige vise sig fra deres fleksible side…skulle det blive nødvendigt lige at vente med, at låse den butiksdør. For enhver kvinde med respekt for tøj industrien ved jo hvor vigtigt det er at støtte op om omsætningen….eller er det udvilkingen…

Let the game begin – Operation ’Jeanette skal have nyt’ sættes i gang og jeg har tænkt mig at nyde turen hele vejen……nå ja og så lige nuppe et dejligt langt fodbad når dagen er omme, fødderne skal jo forkæles…specielt når jeg tænker på hvad de skal klemmes ned i igen om blot et par dage– Av!

Vejret er pragtfuldt og i weekenden er det mig der er fuld…ha ha ha ja ja den er sjov i mit hoved, men sådan er det med så meget…!

....Nå ja og så lige et smut forbi frisøren og få ordnet håret....Skønt!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post189
Next »