Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Organdonation

Fra tanke til handlingPosted by Jeanette 17 Apr, 2011 21:58

Jeg har taget stilling, det gjorde jeg for flere år siden. Jeg kan ikke se hvorfor mine organer, hud og hornhinder skal gå tabt, mens resten af mig rådner op… Det lyder klamt, men hellere være klam og redde liv.

Jeg ser sådan på det, at når jeg donerer, dør jeg ikke forgæves. Hvorfor ikke give liv, når jeg er færdig med mit?

Forestil dig tanken om at redde andres liv, det kunne da være fantastisk. Det var det der fik mig til at træffe beslutningen dengang.

Desuden havde jeg set en mand på Tv, der sagde at organdonation, kan sammenlignes med en bil der skal have nye reservedele. Går bilen i stykker, får man den jo lavet. Det sker nogle gange at man genbruger fra andre kasserede biler. Det fik sat mine tanker i gang way back. For manden havde jo ret!

Jeg synes at vi alle skal være donorer fra fødslen af, således at man ikke undgår at tage stilling, hvis man vil fravælge det. Det værste ved organdonation er jo at det kunne være en selv der pludselig stod der og manglede.

Den eneste ting jeg kan bekymre mig om er, at der alligevel ikke bliver taget hensyn til min beslutning. At min kære søn, bliver bedt om at træffe valget, som de talte om i medierne en overgang.

http://tagstilling.nu/

https://www.sundhed.dk/Applikation.aspx?id=123.1

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post10