Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

De holder skansen - Når folk går bag om dansen!

Speak or shut upPosted by Jeanette 19 Aug, 2011 15:38

For nylig havde jeg brug for politiets hjælp. Det er godt nok mange år siden sidst……

Men efter at have været i kontakt med dem igen, har jeg tænkt over tidligere hændelser og alt det ballade der forgår pt. i England eller som på Christiania!

Jeg er meget imod, at folk bare benytter politiet til alt. Jeg mener at politiets ressourcer skal holdes klar til seriøse behov. Så som vold, trusler på livet osv… Da jeg har kammerater indenfor politiet, ved jeg lidt om hvor presset de er og hvor meget unødvendigt papir arbejde de får pålagt. For alle henvendelser skal jo tages seriøst, hvorend de fra start af ved det er spild af tid eller ej. Så det er jo også op til os, befolkningen de skal beskytte, at vurdere om vi virkelig har et problem vi skal have politiets hjælp til, eller om det i bund og grund er noget vi selv kan løse.

Har vi ikke en forpligtelse til, at overveje det nøje inden vi kontakter dem? Jeg mener for mit vedkomne, der skal en del til før jeg ringer…. Til gengæld har jeg ringet 112 nogle gange efterhånden. En overgang tror jeg de blev trætte af mig, for gud hvor skete der pludselig meget her hvor jeg bor. Men som lydig borger, gør jeg min pligt. Så da jeg så et indbrud i en butik, hærværk af butiksruder, spritkørsel og et tæskehold i auktion, ringede jeg sgu alle gange….. Nå ja da jeg blev overfaldet i mit eget hjem, ringede jeg dog ikke 112 – Jeg løb hele vejen til politi stationen… Den eneste gang i mit liv jeg faktisk kunne løbe.

Vi lærer jo som små, at hvis politiet er involveret, så er det alvorligt – meget alvorligt. Så jeg har aldrig taget let på det, når jeg har haft behov for at kontakte dem. Jeg synes faktisk KUN de skal kontaktes ved nød situationer og intet mindre! Det er min mening og den er der sikkert mange der langt fra er enige i, men sådan er det jo med så mange ting.

Jeg har hver evig eneste gang, haft oplevelsen af professionalisme. De holder sig neutrale til alle parter eller sider af sagen er hørt, det kræver sin mand at kunne det. For hvem har ikke prøvet at komme til at tage parti inden historien er hørt til ende?! Jeg respekterer sgu de mennesker der vælger at gå ind i politiet, for det kan umuligt være det mest positive job. Det må være svært for dem til tider, ikke at kunne sige til folk: Hold nu kæft, synes du det er et problem?!” Når de hører nogle piver over småting, mens de inden ved siden af, afhører en kvinde der igen har fået tæsk af kæresten og med nød og næppe er slubbet væk fra ham.

Jeg er, efter min seneste samtale med dem, kommet til at tænke tilbage og hvad jeg egentlig har af oplevelser med ordensmagten. De har altid hjulpet mig og været yderst retfærdige, reelle og imødekomne. Denne gang har jeg haft en lige så positiv oplevelse med dem og det glæder mig at se tingene fungere som de skal. Så jeg kan kun sige, at jeg er all in for det danske politi og det danske retsvæsen!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post103