Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Hovedet på bloggen...!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 24 Sep, 2011 09:57

For 5 måneder siden startede jeg denne blog op.

Jeg gjorde det, da jeg havde rigtig mange ting på hjertet, men mest i hovedet….At der er kommet så mange ting ud, kommer alligevel bag på mig. For jeg går jo rent faktisk og tænker over mange flere ting end jeg umiddelbar regnede med.

Jeg vil dog nok sige at en del af mine holdninger og tanker om specifikke ting, kommer ikke op herinde. Jeg har skrevet et sted at det jo er op til mig, hvor meget der skal ud i offentligt forum om mig selv. Derfor er der stadig en del, der bliver hjemme. Der er også en del der er helt tomt og uden grund til at skrive om….

Jeg synes det er super fedt at sidde og skrive og kan mærke der er masser endnu, både godt og skidt. For ser du derude, der er intet plus uden minus. Hvis ikke man mærker når det gør ondt, ved man ikke når det er fedt! Jeg har haft oplevelser der bringer store smil på læben bare ved tanken, der har været oplevelser der har været negative og overflødige…. Alt i alt er det skønt at have min lille oase og jeg kan se mange læser med. Det er sgu fedt at se!

Det er kommet bag på mig hvor godt min blog er blevet modtaget, det har jo været langt bedre end forventet og det er sgu da fantastisk. Om folk derude har været enige eller ej, har de været positive. Selvfølgelig har der været en enkelt der vist følte sig trådt på, men sådan er livet sgu. Ingen kan komme ned af livets vej uden at få enkelt sten i hovedet eller to.

Bogstaver er til for at blive brugt, formulere sig med og danne ord med. Med ord kan der dannes sætninger, sætninger der skaber kommunikation og med kommunikation er der banet vej til forståelse og samtaler. Det er det fede ved bogstaver, de er til at sætte sammen, således at vi alle som enkelte individer kan sætte vores eget præg på det. Gør ordene til vores egne og personificere det enkelte udtryk.

Jeg kan godt lide at lege med ordene, deres betydning og se hvad der kan komme ud af at ændre på dem. Effekten ved at ligge tonen anderledes og se hvilken reaktion der kan komme af det. Derfor bliver jeg ved at skrive, for der er så mange forskellige vinkler på alt ting, så det kan vendes og drejes og genbruges. Jeg elsker at sidde og skrive til min blog, da jeg får luft for en masse tanker og følelser og det har jeg tænkt mig at blive ved med, uanset hvem jeg træder over tæerne undervejs!

Alle er velkomne hos mig – Jeg er ikke sart.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post121