Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Hilton here I come...!

Fest og FarverPosted by Jeanette 09 Nov, 2011 18:58

Så er det snart tid til weekend i Malmø – Ja tak!

Jeg glæder mig til at komme væk fra hverdagens rytme og over til fred og ro. Det bliver så skønt! Jeg forventer klart at få et lækkert værelse i toppen, det har jeg i hvert fald bedt om. Jeg har valgt Hilton, da det ligger centralt og jeg gerne vil bo med udsigt over byen. Det gjorde jeg for nogle år siden sammen med kæresten, en surprise gave han gav mig dengang. Det var fedt!

Det bliver så godt, jeg glæder mig til at ose og shoppe, bare dase rundt og nyde tiden ikke er fastlagt. Ingen hast bare roligt derud af. Når så jeg har oset løs, er det retur til hotellet, fylde badekarret og ligge mig i blød nogle timer……ah! Kan allerede mærke de overanstrengte muskler, slappe af. Det er jo yderst vigtigt at få løsnet op i kroppen, for der er jo en dag mere at ose i – Ja Tak!

Jeg har planlagt begge dage derovre, sådan rimelig. Gud hvor bliver det godt, godt at slappe af og ikke tage hensyn til andre gøremål. Det er sgu sundt engang imellem at komme ud af rutinen, få vendt lidt rundt på det hele og slå hjernen fra. For min hjerne skal slås fra og kortet brændes af…. Jeg er begyndt at strække ud og varme op med lange gåture. I’m ready for Malmø!

Jeg synes egentlig ikke Hilton er så luksus, som jeg dengang havde forventet af navnet, men igen så koster det jo heller ikke alverden. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. I år tager jeg afsted alene….åh åh det bliver spændende. Jeg skal ud og overskride grænser, det bliver med nerverne lidt udenpå. Har du nogensinde spist alene på restaurant? Har du nogensinde gået alene i byen i et andet land? Jeg har ikke, så jeg er spændt på om jeg dør undervejs….Altså ikke bogstavelig talt – det ville da være synd midt i bøffen der er gemt under et kæmpe lag sovs….Pyha nu blev jeg sgu sulten.

Jeg er spændt som en bue inden affyring – Jeg skal afsted næste fredag, som tilfældigvis også er min fødselsdag – Så tillykke med dagen til mig og giv den gas! Fandme en god gave jeg lige får givet mig selv der, nok den bedste ever….nå ja og så de vabler jeg får på turen, det hører vist bare ind under uundgåelige bivirkninger.


God grund til at købe nye sko derovre – også!


(billedet nedenunder var vores udsigt fra 18 sal - 2008)

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post143