Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

☆.•°*”˜”*°•.☆11-11-11☆.•°*”˜”*°•.☆

Speak or shut upPosted by Jeanette 11 Nov, 2011 08:38

Hvorfor er det sådan?

Det spil der kører mellem kønnene, for vi skal jo fandme nødig lade mændene tro vi bryder os om dem – først! Hvad skal det til for, for er det ikke groft sagt bare tidsspilde? Hvorfor skal vi kvinder teste vores mænd, hvad er det der gør at vi ikke kan lade være? Jeg undrer mig ufattelig meget over det.

Først er der dansen om den varme grød, flirten som er spændende, gnisten der tændes ved den mindste berøring….. Når så han er på vej i nettet, river vi det væk – for det skal jo ikke være nemt for ham. Næ han skal jo overbevise os om hans iver for at fange os, han skal ligge al sin energi i at jagte os indtil vi lader os indfange. Det er sgu egentlig lidt underligt ikke?!

Stammer det mon fra æld gamle tider – Der hvor mændene jagtede byttet, som skulle med hjem og steges. Der hvor de forlod os hjemme, mens de nedlagde det ene dyr efter det andet, for at forsørge os. Er vi deres bytte eller er vi bare lokkemaden? Er det helt ærligt ikke utroligt at vi kvinder bliver ved, at stille spørgsmål ved deres følelser… ? Er det fordi vi er bange for at blive såret, tror vi ikke på de kan føle sådan for os, er det fordi vi absolut ikke kan acceptere, at være tilfredse med det vi rent faktisk har eller bunder det hele i at vi kvinder tænker for meget?!! Det er der jeg tror den ligger…….

Jeg er glad for jeg ikke er mand, så havde jeg sgu nok valgt at blive bøsse. For gud hvor kan kvinder være besværlige og hvor er kvinder pisse gode til at holde hinanden kørende i det spil. Vi bakker jo hinanden op i stedet for at slå bremsen i, det er i hvert fald ofte det der sker. Jeg er ikke en pind bedre! Den bekræftelse der ligger i at han skal løbe efter dig, for face it derude – vi elsker jo når han løber efter os! Altså med mindre du hedder Jeanette Warming og er pisse sur, så skal han IKKE løbe efter dig – med mindre han er træt af at leve. Der er bare en lille barnlig sjæl inde i os, der vil have han skal løbe efter os og råbe sin kærlighed ud, så alle hører det og alle ser det…. eller tager jeg fejl?

Jeg kan selv gøre det i mine forhold, lige sådan smide en test ud til ham, bare lige for at holde varmen eller sætte tempoet op. For jeg skulle sgu da nødig ’nøjes’ med alle hans andre kærligheds erklæringer. Nej nej det ved enhver jo ikke betyder lige så meget som, hvis han smider alt og drøner efter mig, sparker mig omkuld og spytter mig i hovedet mens han erklærer mig den største kærlighed af dem alle…..Åh gud! Hvor er det åndssvagt.

Hvorfor er der det store behov for bekræftelse? Kommer det af at vi alle drøner af sted i hverdagen, mange ting bliver en selvfølge – både hjemme og ude? Ingen er så vigtige at de ikke kan undværes, er det det der vækker vores ego behov? For jeg tænker på om det hænger sammen – Det at vi på udebane, nemt bliver overset i fællesskabet, så vi lige skal teste ham derhjemme om han nu også mener, vi er vigtige nok til at holde på. Mener han det når han fortæller hvad han føler eller er det tom snak? Hvorfor vækkes vores tvivl på ham?

Jeg undrer mig virkelig over det spil, det ræs og alle de negative tanker det kan give. For hvis der er et talent vi kvinder besidder, så er det at skrue tingene helt ud hvor der slet ikke kan bunde. For pokker det kan overdrives….. Har du ikke siddet og talt med en veninde og tænkt: ”Shit tøs, du er jo helt kuk kuk at høre på!” ? Der hvor du kan høre hun selv har skabt situationen hun står i, men er overbevist om at det er ham der bærer skylden. Der hvor hun fuldstændig har misfortolket hans ord eller også er det drama genet der fremkalder overdrevne følelser.

Igen vil jeg lige sige at jeg til tider ikke er en skid bedre end alle andre hunkøn. Jeg er ganske overbevist om at alle der er i kontakt med deres egne dybe følelser, på et eller andet tidspunkt kommer ud og tvivler. Det er der nu intet galt i overhovedet, for det får jo bare en til at forholde sig til tingene og værdsætte forholdet, med mindre det køres op til mere end det er. Det kan jo sagtens være sundt at vakle engang imellem, lige at blive skubbet ud af kurs. Lige at blive tvunget til at stoppe op og se på den vej du rent faktisk befærder dig på.

Så længe det ikke ender i negativ kvinde fnidder, som jeg godt nok har lagt ører til længe. Ingen kan åbne en dør i modvind, så stop blæseriet! Vi kvinder er sgu gode til at starte en nedadgående negativ karruseltur, hvorfor? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde ud af hvorfor, for jeg mener ikke det helt bunder i selvværds problemer, jeg tror der ligger andre ting i det…. Hvorfor er det ikke nok når han siger at han elsker dig? Er det vores lyst til drama = adrenalin kick, der starter det eller er det for at sætte os i ’offerrollen’ og på den måde få omsorg og opmærksomhed andre steder fra?

Når jeg skal se på det udefra, så griner jeg sgu en del. Godt jeg ikke er mand! Det er sgu nok derfor mænd er bedre til sport end hunkøn – de skal jo holde sig i form så de kan løbe ad helvedes til fra os, når vi starter på alt det pis – Blot en tanke.

Så til jer gutter derude – På med løbeskoene, set fra den positive side – Vil I få den bedste kondi med årene…..

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post144