Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Zoo uden dyr...!

Fest og FarverPosted by Jeanette 15 Nov, 2011 09:55

Så var vi af sted igen, det er al for lang tid siden sidst!

Vi er en flok som jævnligt tager til Open Mike på Comedy Zoo. Pga. hverdagens travlhed, endte det med at der gik al for længe før vi kom derind igen. Vi har ellers gennem de sidste år, haft for vane at tage af sted ca. hver 2 måned. Det er altid forskelligt hvor mange vi er, men i går var vi 10 mennesker. Andre gange er vi 5 eller 17 stk….Det svinger, men hver gang er det skønt at se folk!

Det er jo drøn hyggeligt, så mødes vi lige nogle timer før, spiser lidt mad og får opdateret os i hinandens liv. Når Comedy Zoo åbner dørene, smutter vi ind og sludre videre inden showet starter. Det er en super fed måde lige at mødes på og have nogle timer sammen, specielt når dagene flyver af sted og det kan være svært at nå at tale med alle hver dag.

Jeg er aldrig blevet skuffet derinde, de er virkelig gode de mennesker. For pokker det er skønt at kommer i Latter Land, takket være folk der har en misundelsesværdig evne til at stille sig op og få de mindste ting, til at blive så sjove. Jeg er fascineret af de kan og tør!

Vi har flere gange været heldige derinde og fået et one man show, fordi en komiker skulle prøve sit materiale af inden hans første rigtige show. Det er det fede ved Open Mike, man ved aldrig helt hvad der skal ske. Desuden er der det i det, at der kommer flere komikere på normalt, så der er forskellige vinkler af humoren. Så der er noget for enhver – ud over det selvfølgelig er billigt. For ingen penge kommer vi ind og har en super hyggelig aften, der ikke vælter nogens økonomi.

I går var Martin Høgsted vært – Han har sgu et eller andet med det fjæs der. Hold nu kæft han er sjov og super god som vært. Det er ikke første gang vi oplever ham som vært og han er stadig skide god. Udover det var der 7 komikere på, jeg kan ikke huske 2 af dem – lidt øv, men jeg kan fortælle at der var Mads Holm, Ane Høgberg, Thomas Warberg, Steen Nalle Nielsen og Christian Fuhlendorff.

Det kan klart anbefales og vi glæder os allerede til næste gang!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post146