Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Winther Wonderland...!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 23 Nov, 2011 14:14

Så er vinteren rigtig ved at være her……

Jeg glæder mig til den første dag hvor det sner, der er bare noget specielt over det hvert år. Jeg stopper op og nyder det, for jeg elsker det. Den første uskyldige sne, der stille og roligt falder ned og gør os opmærksomme på at det er nu. Nu at vi skal pakke os mere ind, skrue op for varmen og hive tæpperne frem. Der skal varmes kakao og bages boller, stearinlysene skal tændes og hyggen løber i blodet på os. Jeg elsker det hvert evig eneste år – Jeg får en barnlig boblende glæde i maven.

Når så der er faldet så meget sne at der kan laves bolde og engle af det, så er det bare ud og få det gjort! De dage hvor sneen stadig ligger der dagen efter og knaser under fødderne, de er så dejlige. Jeg glæder mig til at min kæreste, min søn og jeg skal ud at gå aftenture som vi har gjort tidligere år. Det er så hyggeligt, specielt også hvis der så lige falder mere sne….. Sne bringer stilhed.

Sidste år på dette tidspunkt havde vi sne, sindssyg meget sne. Vi skulle holde min søns fødselsdag og vi gik ud til biografen i snestorm – Det er derfra dette billede stammer. Ungerne elskede det!

Jeg kan på min Facebook profil se, familie fra Norge og Sverige sidder og opdaterer med at de nu har fået sne…..Så jeg regner stærkt med snart at opleve det i Danmark. Ifølge vejreudsigten tyder det på at jeg evt. kunne være heldig på søndag. Så udover det er min søns fødselsdag på søndag, så er jeg måske heldig at få sne til lagkagen. Det kunne være skønt.

Jeg kan dog ikke lide de glatte fortove, for de er absolut det værste for min ryg. Der er godt nok også mange der er dårlige til at rydde for sne – Rigtig mange! Jeg synes lige man skulle overveje at give nogle bøder ud der…! Men sneen elsker jeg og jeg elsker den stilhed der er. Når vi går om aftenen og kommer ned på gaden, bemærker vi det straks. Det er så fedt, det er sjovt så megen trafik kan være så stille. Dejligt!

Så jeg er klar, klar til den første sne og jeg er klar til kulden – Bringt it on, make my day!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post149