Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

♪♫...Det er jul, det er cool..♫♪

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 03 Dec, 2011 20:19

Så skal jule stemningen i gang i det lille hjem her. Vi holder æbleskive hygge da vi hygger for lidt. Vi glemmer i hverdagens travlhed at stoppe op og huske på hyggen. Så vi sørger for hyggen – igen i år. Så søndag ankommer der ca. 23 mennesker og tømmer vores hjem for 160 æbleskiver, 58 hjemmebagte vanille kringler, et utal af hjemmelrullet mundhapsere aka havregrynskugler med kokos, pebernødder, brunkager, og for sundhedens skyld - clementiner.

Det bliver så hyggeligt og vi forventer at alt er spist op når folk smutter hjem igen. Det er så fedt at der kommer så mange forbi og får ønsket hinanden god jul… Jeg tror også grunden til at så mange møder op, er fordi der er afsat nogle timer til det. Så det er ikke noget med folk hænger her hele dagen, at de skal sidde og have dårlig samvittighed over at skulle videre. Kort og godt og med masser af julehygge.

Vi har ikke stole nok da vi bliver 23 mennesker, så det bliver på god ’down to earth’ hygge på gulvet – elsker det! Vi har hentet juletræ og pyntet det – vores første fælles juletræ. Som sidste år, er der lavet masser af fake gaver, som pynt under træet…. Mælke kartoner, cornflakes pakker og æsker fra julepynten pakkes ind og pynter. Det giver bare så meget hygge under træet. I år ligger der gaver til de børn der kommer med, det er jo snart jul!

Jeg håber at jer der læser med, får den bedste december – Husk at nyde det, tiden går stærkt og så er det slut…. Så hold fast i julestemningen og nyd det. Husk at selv i sne og slud, kommer gaverne ud!

Billedet ovenover, er fra min søn og jeg lavede landskab – Lig mærke til ænderne på søen, så fine de er!


  • Comments(3)//www.jeanettewarming.dk/#post154