Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Under kniven - Nu med niven...!

Livets RealiteterPosted by Jeanette 06 Dec, 2011 12:54

Jeg er lige blevet opereret igen i går…. Min kæreste var så ’sød’ at tage dette billede da jeg lå omtåget og ikke fattede en fis. Han synes det var sjovt at det lignede jeg havde fået lavet kæmpe bryster. Vi har nu stillingen min kæreste, min søn og jeg at have været på hospitalet 9 gange på 2 år i alt. Det er sgu da sindssygt!

Det har været af forskellige årsager, men vi har godt nok været uheldige – Kun et par af operationerne har været planlagt og forventet, resten var ups’ere. Det kan vi kun grine af for man må sige vi får noget for skattekronerne til sygehusvæsenet.

Mit blodtryk har altid været lavt, det ligger til kvinderne i vores familie – heldigvis, for min læge siger det betyder vores hjerter er stærke og holder længe. Det kan dog ofte have den konsekvens at jeg svimler og rammer dørkarmen – Hvilket også gennem årene har betydet mange brækkede tæer.

Så nu ligger jeg her, med store smerter og venter på pillerne virker igen. Denne gang er det for mit vedkomne det ene bryst jeg har fået opereret og for helvede det kan mærkes. AV! Nu vil jeg nyde den ris ala mande Mads har lavet til mig og se den film der er sat på…. Så nu er der dømt rekreation de næste 6 uger!

Min skønne kæreste sørger for at jeg har det som en dronning – Han er sgu dejlig!


(og jeg er skæv af medicin)

  • Comments(1)//www.jeanettewarming.dk/#post155