Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Gaver, mad og hygge - I familiens skygge!

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 23 Dec, 2011 14:04

..♫♪♪♫..Bjældeklang, bjældeklang over vej og sti, kan man høre vintervejrets kendingsmelodi.. ♫♪♪♫..Bjældeklang, bjældeklang gennem mark og skov, farer vi på kanetur og ih, hvor er det sjov..♫♪♪♫..

Jeg elsker julen, jeg elsker stemningen, gaverne men mest maden og hyggen…. Jeg elsker at holde jul, at forberede mig til julen og til at give gaver til min søn. Efter jeg har fået ham, er det bare sjovere at holde jul. Jeg elsker at gennemrode gaverne under træet – trods jeg ved der ikke er nogen til mig. For lidt bonus info så er jeg en smule besværlig ang. gaver – Jeg kan ikke skjule min skuffelse og derfor frabeder jeg mig gaver, desuden mangler jeg intet og ser hellere folk sparer tid og penge på det. Jeg har alt i mit liv som jeg behøver.

Jeg har en stor kærlighed for ris ala mande…NAMS! Det er en af de ting jeg ikke kan få nok af, det smager såååå godt. Jeg ser ingen grund til at have al den anden mad, det ville række al rigeligt for mig med kun den. Min søn og jeg har flere gange forsøgt at fuske os til mandelgaven, for jeg har aldrig prøvet at få den – utroligt egentlig for jeg spiser altså meget af det. Men ingen ærlig mandel til mig…. Vi har lagt planer, aftalt kodeord og tidspunkt, men fandme er vi blevet opdaget hver gang. Øv! I år vil vi selvfølgelig IKKE snyde *host* for det skal jo ske på ærlig vis *host* Men vi glæder os til ’kampen’.

Pakkeleg….JA TAK! Det er da ren underholdning og sjovt at kæmpe løs….Ikke at jeg er særlig heldig med at slå de 6’ere, men i år vil jeg lige få trænet op til kampen. Så raflemusklen skal lige varmes op…Jeg synes det er så sjovt - ja sådan er jeg! Ih jeg glæder mig til at fejre julen med min søn og opleve den sammen med ham i hans øjenhøjde – For jeg bliver jo barn igen…Jeg elsker det!

Det er tiden for at stoppe op og indse de vigtige ting i livet og sætte pris på det man har, værdsæt dit liv…..Du er heldig du har familie at holde jul med, du er heldig at få julemad og gaver, du er heldig at have et sted at være, du er heldig at du kan holde jul – Husk det!

Så til jer derude – God jul!

  • Comments(4)//www.jeanettewarming.dk/#post163