Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Aldrig igen - Bliver smøgen min ven!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 25 Dec, 2011 20:44

I dag er der sgu gået 2½ år siden jeg stoppede med at ryge…..det havde jeg aldrig troet ville lykkedes, men det gjorde det og hold kæft hvor er jeg glad for det. Jeg er så glad for ikke at have den afhængighed mere, ikke at skulle bruge min tid på at ødelægge mit helbred med det mere og hvor er det fedt at være fri!

For tiden synes jeg folk der ryger på gaden stinker. Da jeg igen forleden gik forbi en tøs der havde tændt sin smøg, stank hun SÅ grimt – Føj!

Det er sjovt for andre dage er jeg slet ikke påvirket af det, så kan andre stå og ryge mig op i ansigtet uden det rører mig. Men det er som om at hvis det er koldt udenfor, så stinker det bare værre og det gjorde det altså igen forleden. Jeg måtte gå over på den anden side af gaden – AD!

912 dage uden smøger – Det er virkelig en befrielse. Jeg er så forbandet stolt af mig selv og lettet over det holder. Jeg har på intet tidspunkt haft trangen eller lysten til at ryge, så jeg er 100% sikker på jeg aldrig ryger igen. Skønt – Hurra for mig!

Her kan du læse historien... www.jeanettewarming.dk/#post25

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post164