Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Udadtil vises – Hvad der indadtil prises!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 08 Jan, 2012 11:32

Andres blogge…

Jeg følger andre blogge, fordi der er mennesker der inspirerer mig, men der er der også dem jeg ikke forstår. Det er det gode ved livet, der er forskellige sider af alle sager, der er nok til alles smag. Jeg har fulgt med på feks. en indisk kvindes blog, fordi hun er så ufattelig positiv – dog har hun ikke opdateret længe, så jeg tabte interessen. Så følger jeg et par danske kvinder, som har noget at byde på. Jeg selv gider simpelthen ikke læse blogge med mode, makeup, hår osv….Det rager mig. Hvis jeg har brug for den viden, så går jeg på gaden og kigger efter inspiration.

Der er pokkers mange der skriver om ligegyldige ting, meget overfladiske ting som jeg havde været bedre foruden at læse. Hvilke frisurer jeg har, hvilken makeup jeg bruger og hvilken tøj stil jeg kører, er alt sammen ud fra hvad der klæder mig og ikke hvad der dikteres. Jeg vil læse om interessante emner og livssyn. Jeg vil logge af med noget at tænke over og tage til mig. Jeg vil inspireres mentalt! Jeg vil egentlig også gerne udfordres på mine holdninger, for det er altid sundt at få rykket grænser og ikke hænge fast i forstokkede meninger.

Jeg elsker at læse om andres liv, deres holdninger til relevante samfunds ting og deres evne til at overkomme svære situationer. For det giver mig en anden indgangsvinkel til egen indsigt. Jeg elsker at blive udfordret på mine fastgroede vaner og til tider stramme syn på bestemte emner. For jeg holder på at det er med til, at udvikle mig til et endnu bedre menneske end jeg er. Det kan også bekræfte mig i at jeg ikke er alene om, at reagere, beslutte og opfatte en masse situationer. Så tror jeg også det er sundt at se forskellen mellem mit og andres liv, så jeg kan sætte større pris på det jeg har – hvilket jeg er super god til i forvejen, men gerne kan blive endnu bedre til.

Jeg kan godt lide at læse andres måde at skrive på, deres fortolkning og ordleg. Jeg har et par gange nu læst en vis vred persons blog, hvor jeg virkelig synes den er underholdende på en luftig måde, ment at der ikke er substans i den, bare luft. Ren underholdning uden større mening. Dem findes der jo også og den her er sjov, så når jeg sidder og stener, er den god som intetsigende tidsfordriv. For jeg læser den med et stort smil på læben. Jeg glæder mig til at læse og skrive mere.

Jeg aner ikke om folk mener min blog er inspirerende eller lignende, men jeg kan se mange følger med og det gør at jeg tror på den findes interessant. Jeg bruger min blog til at tænke højt, kan du vel kalde det. Jeg bruger den til at komme af med irritation over latterlige episoder eller skriver om min glæde i mit liv. Jeg skriver om alt der falder mig ind og er vigtigt for mig. Det der i min verden har betydning. Jeg har altid skrevet meget og jeg har altid kunne lide at skrive, jeg synes også selv at jeg er pisse god til det…ellers ville jeg heller ikke blive ved. Jeg glæder mig til at finde nye interessante blogge og blive mentalt udfordret.

Så god læsning til dig og tak fordi du finder min blog interessant!  • Comments(3)//www.jeanettewarming.dk/#post172