Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Paradis Hotel er skudt i gang igen!

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 26 Jan, 2012 20:18

Jeg har set det stort set hver gang, har dog sjovt nok glemt en del af det. Det har mistet sin sjove vinkel som i starten, dengang var der sgu taktik og planer. Der var det et spil og ikke bare en flok wannabes…For hvad er det, det går ud på nu? Er der overhovedet nogen større mening med det program end at slå hjernen fra og blive underholdt? Næ ikke ifølge mig. Men det passer mig faktisk fint.

Det starter jo klokken 22 om aftenen, hvilket gør at jeg kan gå ned i gear, slå hjernen fra og slumre hen. Så er jeg nemlig grydeklar når det er slut og har ingen problemer med at flade i søvn – Smart af Tv3. Måske jeg skulle sende dem en tak for hjælpen.

Alle ser det, men mange står ikke ved det….Det er sgu da sjovt. Underligt at dem der ikke ser det, alligevel kender deltagerne ved navn og kan nævne episoder. Hvorfor er det mon sådan, hvorfor ikke bare stå ved at det er ren underholdning, en slags sovepille. Det er da ok.

Jeg undre mig dog over typerne der castes, men igen så skal man vel også have lidt tomrum for, at kunne finde så i at være et sådan sted i så lang tid. I dont know…blot mine tanker. Jeg forstår ikke dem der er med efterhånden, for det går jo kun ud på at være kendt for manglende talent! Trist udvikling, men igen så er det vel i orden, for jeg nyder balladen….Jo mere ballade og intetsigende tv, jo bedre sover jeg. Win win!

I aften vil jeg se et helt program, det har jeg sgu ikke lige fået taget mig sammen til endnu i denne omgang. Jeg ville egentlig gerne have set Linse Kessler var blevet derinde, for hold kæft jeg tror hun kunne have gjort det godt. I dag vil jeg smække benene op og se hvad og hvem der er med….hvis jeg husker det. Skal du se det?

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post177