Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

For eller imod...?

Fra tanke til handlingPosted by Jeanette 03 Feb, 2012 14:35

Hiv-smittede får nu mulighed for at adoptere børn…..

( http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1702473.ece )

Den overskrift læste jeg i avisen og jeg fandt da hurtig ud af jeg har svært ved at tage stilling til det dilemma. For umiddelbar tænkte jeg: Nej selvfølgelig skal HIV-smittede da ikke adoptere, for bagefter at dø fra barnet!” Der må tænkes på barnets tarv for det er langt fra fair at knytte børn til forældre der har en dødelig sygdom……Stakkels børn!!!!

Så fik jeg tænkt længere….for HIV-smittede i dag lever jo langt længere end tidligere. Det er jo ’blot’ mennesker ramt af en forfærdelig sygdom der forkorter deres liv. Skal de mennesker ikke have lov at stifte familie som alle andre, skal vi virkelig diskriminere i dette tilfælde? Glæden ved at få en familie, har de indtil videre været forhindret i og det er da fedt at der nu sættes tanker i gang om ændringer.

Jeg kan ikke, med hånden på hjertet, finde ud af hvilken holdning jeg egentlig har i denne problem stilling. For fortjener alle ikke det samme? Skal vi ikke i samme dur tænke på barnet? Når man på forhånd ved at forældrene har en dødelig sygdom, skal man så forhindre barnets kommende sorg ved tab af adoptiv forældrene? Men HIV-smittede bliver ældre end før http://www.a-c.dk/nyheder/2011/11/hiv-smittede-bliver-ogsaa-gamle/ så er det vel ok at de får lov?

Hold kæft den er svær….Godt det ikke er mig der skal træffe den endelige afgørelse i den sag. Jeg synes dog det er super fedt at det tages op, så der kommer fokus på et område jeg aldrig før har tænkt nærmere over!  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post179