Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

På sporet af bordet...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 26 Feb, 2012 12:03

Så skal der shoppes møbler…smiley

Jeg skal ud og have købt nyt spisebord og gud hvor er det svært. Svært at beslutte mig for hvilket, for der er så mange fede. Jeg vil gerne have noget enkelt og alligevel vil jeg også gerne have noget farverigt, for det hænger mere sammen med min personlighed….synes jeg.

Jeg har været ude at lure flere steder, jeg har gennemsøgt nettet for muligheder….. Jo flere steder jeg har kigget, jo mere i tvivl er jeg blevet – Alt for mange muligheder.

Men jeg tror jeg er ved at være der….og alligevel. For nu har jeg tænkt at købe et gammelt solidt bord, med en lang historie i. Et bord du på afstand kan se har ’levet’. Planen er så at give det en behandling med noget ala valnød/maghoni og så købe de fedeste design stole til…. Blot sådan en tanke jeg har haft omkring at give min spisestue karakter!

I hvert fald er jeg nået frem til at den kommende uge, er ugen hvor jeg får lavet mit hjem færdigt. Jeg hader at udskyde tingene, så nu hvor jeg har barn fri i flere dage, så skal der styr på brættet… Jeg glæder mig til at få pakket tingene ud, samlet og stillet op….Rykke rundt og afprøve alle muligheder – For ser du, jeg ser mulighederne frem for begrænsningerne. Det bliver så skønt – elsker at købe nyt og indrette. At skabe nye dejlige omgivelser hvor mit liv skal leves.

Det er ved at være forår og så skal der ske ting og sager – Vinterens kølige brise skal erstattes af sommerens boblende glæde. Jeg elsker når årstiderne skifter, for hver gang er der nye fede udfordringer i den…..

Så vær velkommen forår – Du har været savnet, hold kæft hvor skal vi hygge os…..ved mit nye spisebord!

(jeg er vild med møblerne på billedet over her – farverne og formerne)

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post182