Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Ytringsfrihed?!

Speak or shut upPosted by Jeanette 15 Apr, 2011 15:27

Ytringsfrihed …..Skønt vi lever i et land med det.

Ser jeg på det, fra en anden vinkel, kan jeg undre mig. For tag nu ytringsfriheden og put den i din omgangskreds, hvad sker der så? For der menes vel det at man kan ytre sin mening, hvis man har en?! Men er det meningen at man skal ytre sig blot fordi man har en mening? Det mener jeg faktisk ikke, med mindre man deltager i en åben diskussion.

Jeg mener at enhver skal udvise respekt og holde sin kæft, med mindre vedkomne overfor dig beder om din mening. Derved kommer ytringsfriheden til sin ret, for i den situation kan enhver sige præcis hvad de mener, uden modtageren kan andet end at lytte, tage det til sig eller debattere omkring det. Eks. Jeg har den grimmeste kjole på i dag, ifølge DIG, men er det ensbetydende med at du skal fortælle mig det? Hvis Ja – til hvis fordel og hvorfor? Nu er det et meget speget eksempel, men illustrationen er tydelig nok til alle kan forstå den, tror jeg.

Det er en af de ting der undre mig ved andre mennesker. For bevares, jeg har dæleme også en mening om alt, men i nogle tilfælde holder jeg dem for mig selv, for hvad nytte gør de? Ingen!

Så hellere være tro mod mig selv og blot udvise respekt for mine medmennesker. Det mener jeg til gengæld er værdig opførsel og god pli.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post2