Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

When you lie - My respect for you will die...!

Irriterende kløePosted by Jeanette 07 May, 2012 20:27

Hvorfor lyve når sandheden er hurtigere fortalt?

Det er virkelig en af de ting der kan undre mig. En løgn er en løgn uanset hvad du lyver om! At du føler dig nødsaget til at lyve, fortæller mig utrolig meget om din manglende rygrad der ellers burde holde dig oprejst. Så som løgner må du da næsten være nød til at leve med bøjet nakke, for det kan ikke være et rart syn du møder i spejlet.

Hvorfor lyve – Hvorfor? Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg synes en løgn vidner om mangel på respekt. Om det er mangel på respekt overfor mig, tvivler jeg på. Jeg tror nemlig mere det er manglende respekt overfor ham selv det handler om. Et mindreværds kompleks af en art.

Enhver løgn bliver altid opdaget – Vær aldrig i tvivl om det!

Spørgsmålet er blot om løgneren bliver gjort opmærksom på afsløringen, det afhænger vel egentlig af hvor meget respekt der er modsatte vej. For hvem gider bruge krudt på så lavt et individ?!

Jeg er selvfølgelig blevet løjet for for nylig, derfor skriver jeg jo det her indlæg nu. For det har jo sat tankerne i gang omkring hvorfor nogle mennesker tyer til den slags. For i min verden ender det med, at komme frem og så rammer det jo afsenderen så hårdt i røven….velfortjent, jo jo da….Men tiden kunne være sparet, for alle parters skyld.

I mit tilfælde er det jo den klassiske historie om fyren der dater flere på en gang….Der hvor han godt ved han er opdaget, men alligevel prøver at smutte udenom. Seriøst??! Kender du det? Det prøvede jeg også dengang jeg var teenager, og også dengang lod jeg fyren blive i troen om han ’klarede den’ Jeg magter ikke den slags….virkelig ikke. Det er sgu da fair nok at se flere ad gangen, men vær ærlig om det – Det er jeg da.

Jeg har prøvet før at en fyr har haft flere piger på en gang og herregud, det går verden jo ikke under af – Men vær nu bare åben omkring det. Min erfaring er at vi tøser nok er mere kølige omkring at fortælle en fyr, at vi ser andre også. Men fyre kan ikke – But why? Fatter det langt fra og slet ikke tæt på.

Egentlig er det jo komisk at nappe fyren i det, for gud hvor bliver han skæv i ansigtet det splitsekund han selv indser han er opdaget….Du kan se hjernen kører på overtryk for at finde på en fuldstændig – i hans ører – fornuftig forklaring. Nu jeg tænker tilbage smiler jeg stadig over det udtryk i hans ansigt…For fanden han så sjov ud. Næste gang må jeg altså have kamera klar….

Tankerne begyndte jo at vandre og jeg er kommet frem til en ubehagelig opdagelse, som jeg ikke er meget for at indrømme…Men jeg skylder sgu da vist en X-kærestes X en mindre undskyldning! Kun en mindre en, for vi har begge været gode til at holde ild i bålet, dog fik vi hjælp med at hente brænde – Kan man sige.

For det er jo gået op for mig, at der godt nok er røget en del pyntet historier min vej. Fortællinger med et ekstra skvat af overdrivelse i og desværre, stolede jeg jo på vedkomne der fortalte dem og folk i hans liv var gode til at bakke op… Set i bakspejlet, er det gået op for mig der er et rigtig trist mønster hos personen og jeg faldt i fælden – Øvsen bøvsen sagde snøvsen!

Nå men på den anden side så fuck det. Han bliver næppe den sidste i rækken jeg møder, de er jo desværre ikke en truet dyreart….endnu. Tøser vi må sgu til at få luet ud i det ukrudt, i fællesskab.  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post200