Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Årsdag uden flag...!

Livets RealiteterPosted by Jeanette 23 May, 2012 22:22

I mandags var det d. 21 maj – Det er årsdagen for den dag tilbage i år 2004, hvor tiden stod stille.

(http://www.jeanettewarming.dk/#post65)

Der er gået otte år, siden mit liv ændrede sig for evigt. Jeg var involveret i en bil ulykke som kunne have kostet mig livet, men jeg 'slap' heldigvis med evige smerter døgnet rundt. Selve ulykken er ikke det værste - Det er alle de fordomme og uerfarne individer jeg har mødt siden. Tænk at en ulykke hvor jeg og min søn kunne have mistet livet, ikke er noget imod det jeg efterfølgende har oplevet. Oplevet fra folk på min vej, det siger vist lidt om andres (til tider) grove syn på tingene. Misundelse er der rigtig meget af, hvilket jeg slet slet ikke forstår, det viser at vedkommende intet har fattet...Tænk at være misundelig på mine evige smerter.

Jeg har ikke sovet en hel nat igennem i otte år, jeg har kun 'pause' i smerterne når jeg er under narkose. Ellers har jeg følgeskab af dem none stop. Jeg har mistet nogle folks respekt for mig, som selvstændigt menneske gennem årene. Jeg har mistet betydningen for og i samfundet efter ulykken. Jeg har været truet på min boligsituation et par gange og jeg bliver truet skriftligt på mit forsørger grundlag hver 3. måned. Jeg har mistet venner undervejs og jeg har mistet mine fremtidsplaner og mål på arbejdsmarkedet. Jeg har mistet min uddannelse og mulighed for at tage en ny. Jeg har ingen magt over min egen hverdag, jeg bestemmer ikke længere over mit eget liv.....Jeg kunne blive ved…..

Jeg har mistet rigtig rigtig meget gennem de sidste otte år - Blot fordi jeg var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Alt kan ende hurtigere end du kan blinke.

Trods det kan lyde som en godt brugt kliché, så er det jo op til mig selv at vælge om jeg vil bruge min oplevelse negativt eller positivt.….Så når jeg nu intet kan ændre ved det skete eller slette minderne fra selv ulykken, ej heller fjerne smerterne - Så vil jeg bestemt fremhæve det gode ved situationen. Det her er mit liv og det skal ikke være overtaget af andre end mig selv. Jeg vælger at vende det hele på hovedet og se det fra en mere givende vinkel.

For ser du, jeg har gennem de sidste otte år, virkelig lært mange ting om mig selv. Jeg har lært mig selv utrolig godt at kende og jeg er vild med det. De sidste otte år har givet mig så meget.....Jeg er i dag så uendelig taknemmelig for at jeg er i live, at min søn har det godt, at vi faktisk har et liv.

Jeg er blevet ekspert i at underholde mig selv og aktivere mig selv. Det har jeg gjort gennem alle de år og jeg keder mig aldrig - Kunne du gøre det, tror du? Jeg synes det er en stor evne at have og den evne har jeg! Jeg vil lære andre mennesker at kende som de mennesker de er og ikke som deres erhvervstitel. Jeg er selv blevet et bedre menneske end jeg var for otte år siden. Jeg værdsætter at kunne gå, stå, se, dufte, smage, røre, føle, høre og tale....Jeg sætter pris på hver time jeg har og jeg elsker at jeg har en fremtid...

Hellere leve livet med smerte end ikke at leve!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post204