Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Det er bedst at være til fest som gæst!

Fest og FarverPosted by Jeanette 29 May, 2012 00:53

Jeg elsker fest nede på jorden – Lige der midt i solen på græsset!

Elektronisk Karneval er en genial og altid sjov fest. En kæmpe ’havefest’ i København, en anledning til at sætte sig med en flok på græsset og nyde sommeren med glade mennesker og god musik.

Det gjorde vi igen i år - Jeg har været med flere gange og elsker det!

I år var reglerne lavet om, det kostede entre – hvilket sgu kun er helt i orden, da oprydning efter uopdragede individer er tydelig og dyr. Dog måtte vi så heller ikke medbringe egen mad og drikke……Det var så der filmen knækkede for os…..Flere ugers planer ville ryge på røven.

Vi var kommet op på cirkus tredive mennesker, der alle skulle mødes til sammenskuds brunch allerede kl. 12:00 såååååå reglen om ikke at måtte medbringe egen mad, gjorde udfaldet….Nu havde vi forberedt osv, så vi rykkede vores fest (sammen med en hel del andre) lige ud på den anden side i Fælledparken. Hvilket intet dårligt betød for nogen af os, vi havde stadig det hele….Maden, stemningen og musikken. Skønt!

Vigtig detajle når du skal feste i mange timer…..En spand med is. Så vi fik doneret 25 kg isterninger og takker utrolig mange gange, for det er guld værd.

Vi endte med at blive langt flere end forventet antal. Lige et par stykker over fyrre mennesker dukkede op og vi slog lejr i det bedste solskin, med højt humør og masser af sjov. Det var super sjovt, for med så mange mennesker samlet, ryger der en del fede kommentarer og jokes gennem luften. Denne luft var ladet med total ballade på den absolut bedste måde.

Vi festede i over 12 timer – Jeg gloede noget da jeg dagen efter, fandt ud af jeg havde været i gang i 16 timer - No shit…. Så tror da pokker mine sko var gået i stykker, min kjole var møghamrende beskidt i bunden…..og mine fødder her to dage senere, endnu er kulsorte nedenunder (Jeg elsker at gå på bare fødder, det er en anden historie)…MEN MEN MEN det var en helt igennem fantastisk dag, det var faktisk den bedste dag jeg har haft rigtig rigtig længe. Det er uden tvivl en fed måde at feste på, at møde nye mennesker og gense gamle….

En fest der skal gentages om og om igen….Næste stop Distortion!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post205