Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Distortion 2012

Fest og FarverPosted by Jeanette 02 Jun, 2012 18:00

Så var vi af sted igen i år – Jeg elsker elsker elsker det!

Distortion er en kæmpe gadefest i Københavns dejlige gader i flere dage….ALLE er på gaden, føles det som om. Der er så sindssygt mange mennesker. Men det fede ved det er, at alle er i godt humør og gasser med hinanden. I hvert fald dem vi møder på vores vej. I går var der Distortion, sidste skoledag og fredags rock i Tivoli - det er lig med endnu flere mennesker på gaderne…..Ja tak København flød med glade mennesker.

Jeg ved godt Distortion stadig er i gang, men for mig er den slut – For jeg har en rund fødselsdag jeg skal til næste weekend, så jeg skal ikke ud og hente mig en lungebetændelse…..

I år var vi så heldige at mine to kammerater Peter og Martin, havde sat scene og bar op. Så vi holdt of course til der, for ikke nok med jeg kender dem, så havde de arrangeret fantastiske Dj’s...og Peter optrådte selv på sax - den mand har talent. Der var såååå fed stemning og latterlig mange glade festlige og dejlige mennesker med. Jeg tror vi i vores egen lille gruppe var et sted mellem 10-15 stk. og så liiiige alle de andre flere hundrede. Man kommer sgu hinanden ved at stå så tæt og danse…og feste.

Der var en tøs der prøvede at stjæle vores øl….Det var fandme skægt. For hun vidste ikke at min veninde er hurtig…Bang! Tyvetøsen havde taske på ryggen…Skulle hun have tænkt over den stakkel. Så det blev hendes bremseklods.

Picture this: Six pack på bordet, en hånd ind under armen på min veninde…Haps væk var de. Tyven prøver at løbe (fik jeg sagt der var MANGE mennesker = man kan ikke løbe) min veninde tager fat i tyvens taske på ryggen, hvilket gør at øllene tabes (tak det havde jeg glemt da jeg efterfølgende skulle åben en for at drikke den) Samtidig med det her, har min kammerat Martin stået og smidt folk ned fra scenen og han har set tyven tog øllene…..Han springer ned, skubber sig frem i mængden (godt gal over alle de mennesker der er stive og ikke fatter at de ikke må danse på scenen eller stjæle fra hans bar) og vil have fat i tøsen…Men alt blev ren idyl da han så min veninde (Kong fu June) rejste sig op og havde øllene i hånden….Ha ha ha tag aldrig øllen fra en der er tørstig!

I år havde vi jo ikke tørvejr hele aftenen, men men men regntøj kan gøre meget…..eller noget - hvad gør lidt regn når man har sol i hjertet. Hold nu kæft hvor blev jeg gennemblødt, det ødelagde dog ikke festen – Kun tørrestativet herhjemme….Intet vejr er dårligt – Kun påklædningen. Som man siger…..Der var da også noget fedt over alle de våde festaber i kæmpe flok der travede mod hovedbanen for at komme hjem eller videre til efterfest.

Den eneste kritik jeg har, er at der kun er Distortion en gang om året…Det synes jeg godt lige man kunne ændre på. Jeg er så klar til næste år og det føler jeg mig ganske overbevist om at jeg ikke er alene om.

Håber du havde en god distortion - I did!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post206