Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Et års venten er forbi...!

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 12 Jun, 2012 23:41

ENDELIG!!!!

Jeg stod sidste år og læste at Ice Age 4 ville udkomme…..og blev vildt glad. For min søn og jeg elsker den film og har set alle de andre tre. Så glæden var stor og jeg drønede ind på nettet for at købe billetter. Goddav mand økseskaft, den udkom ikke 28 juli 2011 men 28 juli 2012…..Nej hvor blev vi ærgerlige, for det er alligevel pænt længe at vente et år….

Men men men nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu er det 2012 og filmen kommer lige om lidt – Jubii slik, popcorn og masser af grin er i syne. Både min søn og jeg glæder os, vi møg hygger også når vi er af sted, hvilket sker ofte… Jeg har dog taget skade af at vente for længe, for jeg havde glemt dovendyrets navn…Det tabte jeg så lige 25 kr på da jeg væddede med min søn om det ….Pis! Kan du huske det uden at google det?

Jeg er færdig over egernet, det er fandme sjovt hvad han ikke kommer gennem. Min yndlings er helt klart dovendyret, jeg flækker af grin hver gang jeg taler med min søn om filmene....elsker elsker elsker dovendyret - Hvilken er din favorit?

_______Billetterne er nu bestilt – Tak så sætter vi filmen igang…!_______

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post208