Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Turning Heads...!

Smilet er det smukkeste smykkePosted by Jeanette 20 Jun, 2012 19:33

Bliver simpelthen nød til at dele den her med jer....

Jeg lavede en kort aftale i dag, som var spontan og velkommen. Så min krop blev pakket ind i en dejlig nem lang tube kjole, der går helt ned til jorden…sådan en af de dejlige lange og lette sommerkjoler til hverdagsbrug. Et par klipklappere på og så af sted….Jeg så pisse godt ud – igen. Afsted i sommer outfit og nyde turen. Det var jo bragende skønt sommervejr.

På vej til aftalen, lagde jeg godt mærke til blikkene, men sådan er det jo hver gang med de mænd der. Nogle forsøger at skjule de kigger og så er der dem der glor uden pli. Alt det ser jeg jo godt, for jeg kan jo lure tilbage uden de ser mig, for jeg har i det mindste mine mørke solbriller på…You should try it guys!

Jeg er helt overbevist om at alle tøser kender de blikke og ikke mindst fløjt, der kommer fra mænd på gaden. Hvad fanden regner de egentlig med når de fløjter? Er det bare en kompliment eller søger de direkte kontakt? Jeg har aldrig fundet ud af det, for jeg må ærligt indrømme jeg ignorerer det. Jeg synes dog det var en tand for meget i dag…..For pokker der var en del mænd der lige burde ’trykke sig selv i hånden og ty til selvhjælp’…den var slem i dag drenge.

Da jeg skulle hjem igen, havde jeg en anderledes oplevelse. Jeg skal over et lyskryds, hvor der bliver rødt da jeg er halvvejs og derfor må stå på helle i midten. Fint nok, jeg har musik i ørerne og jeg står som altid i min egen verden og lader musikken gå i blodet. Hvilket ofte resulterer i jeg står og små danser for mig selv…noget jeg først selv opdager når jeg skal gå for grøn…Hov sidespor…

Jeg ser godt der kommer en bil, men midt i et lyskryds er der jo intet mystisk i det. Ud over at denne her gut vælger at han da lige skal skide på trafikken og hen og holde foran mig. De første par sekunder står jeg med hovedet drejet, for jeg ser godt han kigger, for han holder jo lige foran mig….svært at undgå….og det sidste han kigger efter er mine øjne. Jeg blev sgu provokeret og drejer hovedet mod ham klar til at flække ham midt over med en bemærkning, da jeg ser han gør tegn til jeg skal tage musik dutterne ud….Ups han vil spørge om vej, tænker jeg…Det er så her jeg gik en smule blond.

Han læner sig ud af vinduet, kigger på mine bryster først, inden han ser mig i øjnene og siger: Hvor er nærmeste politi station, for du skal da anholdes så lækker du er!” What the fuck?! Hahahahaha for fanden den havde jeg ikke prøvet på den måde før. Når så dårlige scorereplikker vælter ud af munden på et hankøn, så ved man bare det er sommer.....

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post209