Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Sol, sommer og skønt selskab…!

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 01 Jul, 2012 15:31

Sommeren er jo i fuld gang og det betyder mere udendørs aktivitet.

I går var vi en flok venner der mødtes på Amager strand og hyggede. Vi udnyttede det perfekte vejr efter fredagens regnskyl.

Så med grill i tasken, kød og tilbehør i lommen og humøret højt, mødtes vi til den hyggeligste dag på græsset. Dog var der lige et par stykker der dyppede sig i det iskolde vand…brrrr….

Vi var ni voksne og fem børn – så der blev bredt masser af tæpper ud og så var der rendyrket hygge. Ungerne elskede det og nød bare at løbe frit omkring. Vi voksne fik slappet af, grinet og bare nydt det gode vejr. Det var seriøst dejligt og afslappende og simpelthen så hyggeligt.

Efter et par timer startede drengene grillene op og så blev der hapset lidt af det hele….Da vi var færdige med at spise, kom der noget over et par stykker af os…rester af mad tiltrækker jo måger og måger kom der. En idé blev skabt og skulle afprøves.

Så af ukendte årsager (jeg vil ikke påtage mig hele skylden) begyndte vi at kaste – nogle vil nok kalde det tyre – madrester efter mågerne for, at se om man rent faktisk kan skyde en måge ned med en pølse….

Desværre lykkedes det ikke, så vi må gøre et nyt forsøg igen en anden gang. ..Så er der bare anledning til ny grill hygge på stranden.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post211