Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Det gik i kage…!

Jeanettes KøkkenPosted by Jeanette 04 Jul, 2012 09:53

Forleden aften fik jeg et spørgsmål fra en veninde, om jeg kender Popcakes?! Først troede jeg, hun pga. træthed, havde stavet forkert….popcakes, det hedder sgu da cupcakes…men der tog jeg fejl. De findes og shit de ser gode ud……..Kender du dem?

Hun sendte mig et link (findes nederst på siden) og det link kommer til at ændre min buksestørrelse. Hold da kæft hvor er der mange kage ting man kan lave eller købe til at lave…Nej nej nej det ender galt. Det er jo en helt ukendt verden for mig og her har jeg gået og troet en simpel chokolade kage var nok. NEJ!! Efter at have set derinde, er det slut med almindelig kager, nu skal der leges med dej! Det værste er jo at den hjemmeside linker videre til en anden hjemmeside og der kom jeg et øjeblik i himlen… wauw!

Popcakes findes i utallige udgaver og jeg er helt forelsket i dem alle, det er jo vildt hvad man kan lave….jeg er SÅ imponeret. Fantastisk at nogle kan sidde og skulpturerer så små fine kager….

Vi skal snart holde en Kage Kuller dag, hvor en bunke venner kommer med hver en kage. Så skal vi bare sidde og hygge hele dagen med kage…namme nam! Den SKAL være hjemmebagt, så vi besluttede at tyvstarte og øve lidt på hvilken kage vi skal bage….Derfor kom kage spørgsmålet frem.

Jeg aftalte med min søn at vi klart skulle prøve, at bage popcakes inden han tager på ferie med sin far. Så vi fik handlet ind og gik i gang ud fra den opskrift jeg fandt på hjemmesiden. Der spredte sig en skøn kage duft i lejligheden, mens det bagte i ovnen. Årh det duftede bare godt….et øjeblik overvejede vi bare at skide på det og æde kagen med det samme. Men vi holdt ud… Da jeg skulle lave frosting, havde jeg glemt at købe en af ingredienserne – IH!!! Så af sted igen med mig….

Da alt var blandet og klar, stod jeg spændt som en bue og kunne næsten ikke stoppe munden i at løbe i vand….Nøj hvor jeg glædede mig til at hapse de fine små kager i mig. Vi havde lavet en pink glasur og en turkis. Jeg havde forberedt en holder, pakket pænt ind i staniol, hvori kager skulle sættes på de pinde der var købt til formålet... Nå men trille trille trille en fin kugle som skulle være pink, ned i glasuren med den og op og tørre på pinden….NOT! Lortet gled af, for jeg havde da tydeligt lavet en fejl…..til stor morskab herhjemme.

Så vores første forsøg på popcakes gik helt i kage……

http://www.popcakes.dk/

http://www.bagetid.dk/

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post212