Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

40 års børnefødselsdag...!

Fest og FarverPosted by Jeanette 06 Aug, 2012 10:36

I fredags var jeg til Jims 40 års fødselsdag, han sidder gladelig og puster sæbebobler på collagen. Vejret var helt perfekt, for festen blev holdt udendørs. Der var linet op med tema *Børnefødselsdag* hvilket jo er skægt, så var det tilladt at guffe løs af slik….elsker når der er tema.

Der var pyntet i glade farver og tændt op i grillen. En af gæsterne, en ung jyde, kom med en lad cykel hvorpå der var kæmpe højtalere og bum, så var der lounge musik – Det var helt perfekt. Det skabte jo en super fed stemning.

Der var mange mødt op, for den her mand har virkelig en dejlig stor flok venner og familie. De er så åbne og imødekommende, men det er de hver gang jeg møder dem. Nogle af dem havde jeg dog mødt før, men der var også en del nye ansigter. Alle var bare i skide godt humør og vejret var jo som sagt helt perfekt.

Han fik en tale fra sin smukke kone, der var så rørende og så følsom at flere fældede en tåre. Jeg selv røg fluks i med begge ben med det samme. Kender du ikke det når munden begynder at bævre og man febrilsk prøver at kigge væk. Men uanset hvem jeg kiggede på, så sad de med tårer i øjnene. Så jeg gav op og gav efter. Jeg græd, for gud hvor var det store ord og fyldt med kærlighed ❤ Hvis der er nogen der har styrke, så er det Nicoline og Jim.

Ved den del af bordet hvor jeg sad, havde vi det sgu sjovt…Der var jo hvepse – de sataner kan jo godt lide søde sager. Så vi endte med at fange dem i glas, sådan at de godt kunne få luft, vi ville jo heller ikke være dyreplagere. Da der var en del af dem, faldt det naturligt at tale om dem…Hvilket resulterede i sindssygt sjove fantasier om hvordan de små bæster kom og stjal fra os….og hvordan det så ud når de feks. skulle slæbe en fuld cola dåse,efter sig med sved under vingerne. Hvis du kan, så sæt lige billeder på inde i hovedet – Så bliver det endnu sjovere.

Det var en super sjov fødselsdag og gud nogle fede mennesker……!

Nu er det bare min egen, som jeg stadig er i gang med at stable på benene, der skal holdes med forsinkelse…Jeg har dato, helt perfekte lokaler og gæsterne på plads. Mangler kun at holde møde med arrangøren nu på tirsdag, hvor vi skal finde den helt rigtige menu.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post218