Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Der var en – Der var to…!

Irriterende kløePosted by Jeanette 08 Aug, 2013 21:00

Årh mand – Lad mig dog være når jeg siger du skal stoppe!

Lige som jeg tror der er fred, så viser det sig at jeg tager fejl – Pis!

Sidder her lidt opgivende. Jeg har tidligere luftet mine frustrationer over at have en lille irriterende pestilens hængende, jeg har haft i røven længe nu…and here we go again!

Jeg fatter simpelthen hat og briller af hvordan en person jeg beder stoppe, ikke forstår ordet STOP!

Det kan sgu godt virke lidt åndssvagt at bruge krudt på, at give hende opmærksomhed, som det er jo vel egentlig er når jeg skriver dette indlæg. Men for helvede hvor er jeg fucking træt af det pis. Hvad sker der for sådan en latterlig kylling?! Ja bla bla men jeg er gal. Gal over jeg fandme har fundet mig i al det lort hun har smidt i hovedet på mig gennem den tid. Jeg har INTET givet igen, for jeg har simpelthen ikke gidet deltage i hendes ubegrundede adfærd. Har jo ligesom prøvet den slags ustabile tøser før og mit liv er sgu for kort til det.

Der har været så mange forsøg på at få mig til, at reagerer og påfundene har været idérige og godt nok mere desperate, som tiden gik. Jeg kunne se for hvert forsøg, røg hun længere og længere ud og ned på et niveau jeg finder utrolig barnligt. Jeg har aldrig haft behov for at vide hvorfor og har det stadig ikke.

Min grænse blev nået en dag hvor hendes forsøg kom rigtig tæt på, der fik jeg sgu nok. Jeg er ligeglad med hvad folk mener om mig generelt, men da hun bevægede sig ind på min personlige sfære, måtte jeg sætte en streg i sandet. Så jeg kontaktede hende!

Fortalte i en rolig og venlig tone at nok var nok nu, at det ikke er en sund adfærd hun har sig. At det var nået til et punkt hvor hun skulle stoppe, at jeg ønskede fred og ikke en dialog. Der har været grove kommentarer, som jeg mindede hende om var ude af proportioner. Hun stillede sig uforstående overfor min henvendelse, men det er jo typisk den slags mennesker. Hun nægtede selvfølgelig alt, men der er det så lige at jeg ikke er tabt bag en vogn. Så hun fik tilsendt kopi af hendes latterlige grove hentydninger.

Der røg så en fuldstændig desperat, panisk og uovervejet reaktion fra hende til min indbakke…en undskyldning af en slags uden værdi, da hun i stedet prøvede at forklare sig udenom. Her taler vi om en anklage der kan kategoriseres som injurier, fra hendes side. Ikke smart, ikke smart!

Sååå ville man jo mene at ethvert normalt fungerende og tænkende menneske ville stoppe, da hun jo lige var blevet afsløret i at være gået for vidt. Men fandme om ikke konen vælger at køre den videre, blot nogle dage senere….denne gang i form af en veninde, der opsøger min veninde – Hej og velkommen tilbage i børnehaven, rød stue skal på tur!!!

Om veninden kan jeg kun sige: Du skal sgu da ikke bakke hende op i en sådan uhensigtsmæssige adfærd. Som hendes veninde, skal du sgu da stoppe hende. Hjælpe hende en anden vej, hun har det jo skidt. Godt nok et meget usundt venskab I har jer der.

Hvad fuck er det for noget barnligt pis? Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor, hvis hun har noget at sige eller spørge om, så ikke spørger mig. Hvad er det dog for en kujon agtig måde at opføre sig på…hold kæft mand. Jeg magter ikke sådanne kyllinger.

Jeg er så privilegeret at mine venner er modne, selvstændige og gode menneske kendere, at den slags ikke bider på. Så min veninde veg selvfølgelig udenom den samtale der blev fisket efter, fandme for kun at blive opsøgt igen nogle uger senere. Du er jo en menneskelig hæmoride…. Argh!!!

Hvis ikke du kan stoppe af respekt for mig, så gør det i det mindste af respekt for dig selv. Come on, stop dig selv nu – Stop for fanden, som jeg bad dig om!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post249