Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

En af de dage, hvor man ikke skal se sig tilbage!

Speak or shut upPosted by Jeanette 28 Aug, 2013 18:25

Så mange mennesker med så mange udfordringer – Not fair!

Alt vælter rundt indeni, ingen sammenhæng og alligevel er der. Kaos og alligevel orden. Nord, syd, øst og vest – jeg aner ikke hvad der er bedst.…Jeg står midt i en hvirvel af oplevelser, beslutninger og ja jeg kan sgu ikke finde ord. Så jeg lukker lugen op og lader strømmen sive ud.

Mange ting på en gang, ingen kontrol og ingen løsning. Føler lidt det hele kører for stærkt. Kender du det? Det er ikke mig der som sådan rammes, for mit liv kører den rigtige vej, det er mere folk omkring mig. Hvor er det frustrerende at være vidne til. Hvor er det belastende ikke at kunne stille noget op andet end at tilbyde mine ører, mine arme og min tid.

Jeg glæder mig til et kommende gensyn med en gammel ven, jeg ikke har set i ca. 10 år. Det bliver skide sjovt. Et gensyn med min store kærlighed, som jeg ikke har set i over 20 år – Spændende…Intet fastlagt, masser af løse ender…Spænding, glæde, nervøsitet og høje forventninger.

Veninder der lige nu har brug for at jeg er en mere støttende og lyttende veninde end ellers. Som jeg selvfølgelig uden tøven er. Frustration over ikke at kunne fjerne problemerne. Nervøsitet over resultatet af min årlige kontrol af celleforandringerne. En søn der skal sendes på lejrtur, så vi ikke ses så meget de næste 3 uger = Savn!

Beslutning om min egen fremtid, skal tage stilling nu. Er tættere på en længe ventet vej tilbage til arbejdsmarkedet, end jeg har været de sidste 9 år. Frustration over at være uden idé om vejen frem. Finde en ny hylde til mig selv i samfundet, en platform at finde mig til rette i. Pludselig synes det muligt og alligevel ikke….frustration over jeg brokker mig over besværligheden med at beslutte min fremtid, for jeg har i det mindste har en.

En har fået sin dødsdom, en anden livet tilbage – Fuck hvor er det unfair, at begge ikke vinder! Så forbandet uretfærdigt. Lad dog folk blive færdige med deres liv først. Fucking lorte skod cancer!!!!

Hvor fuck er stop knappen?! Kan du se hvad jeg mener – Kaos!

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post250