Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

♪♫♪ Hey Mr Dj put a record on ♪♫♪

Fest og FarverPosted by Jeanette 02 Sep, 2013 10:05

Var til pisse sjov 40 års fødselsdag i lørdags.

Sæt en flok tøser sammen i en stue og smid emnerne mænd og sex på bordet…Badabing så bliver det talt og grinet!

Hold kæft nogle gode historier, det er lang tid siden sidst jeg har haft fornøjelsen af kun at være tøser… Vi kendte kun fødselaren hver især og var vidt forskellige kvinder, men det var da total succes. Vi klikkede og ja nok egentlig ikke så underligt, for når emnerne var det de var, så finder man hurtigt sammen.

Helt igennem fed aften og ikke mindst nat. Vi drønede på Damhuskroen efter fødselarens ønske, har aldrig brudt mig om stedet og i lørdags ændrede ikke min holdning, men vi havde det sgu sjovt alligevel. Der blev flirtet, danset og grinet til den store guldmedalje.

Der var selvfølgelig de sædvanlige bartendere, der lige blinker en ekstra gang og smiler bredt, så vi køber lidt mere. Dog kedede de sig i mangel af gæster, så der røg lidt ekstra guf til os, og ikke at forglemme den søde Dj.

Gal en sjov aften og en flok glade tøser, lattermusklerne blev brugt flittigt…Jeg er dog glad for der er lidt tid endnu til næste fest. Hvilket bliver vores årlige Oktoberfest hvor vi i år er 49 deltagere i samlet flok - Pyha!

Men men men min kære veninde blev fejret som fortjent. Lækker lørdag der har betydet en søndag i aflåst sideleje smiley

Når enderne er gode, ved man det er os!  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post251