Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Pis...!

Under Huden - Ærligt!Posted by Jeanette 18 Aug, 2014 22:33


Modermærkecancer…..

Det er eddermanme et klamt ord og ikke mindst sygdom!

Jeg gennemgår et kaos for tiden, for tiden løb fra mig og lige pludselig var den plet, jeg ellers skulle holde øje med, tydeligt ændret. Selvfølgelig opdager jeg det i en weekend, hvor det ikke er muligt at få tid hos lægen. Typisk!

Al blod forlod mit hoved da jeg så pletten, for helvede der behøvede jeg ikke at være læge, for at se den var gal. Det fik satme sat gang i tankerne og frygten fik masser af ilt…Ja undskyld men bandeord flyder ud, det er som om de letter mig at sige højt…

Fik i mandags i en fart ringet lægen op, da han havde fået søvnen gnedet ud af øjnene, fik mig en tid og kom derop fredag. Rimelig presset fik jeg smidt toppen og vist ham pletten som sidder på brystet.

- Ja den ser ikke god ud!”

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde regnet med, men hans reaktion slog mig sgu mere ud af balance. Så fik jeg den der hyletone i hovedet, som når pulsen forsvinder….HVAD?! Det var sgu da nok det dårligste tidspunkt min læge giver mig ret på…FUCK! (ja flere grimme ord, men det hjælper)

En henvisning blev smidt på nettet, så jeg drønede hjem og fik fundet den ene af de læger i Hørsholm jeg fik anbefalet. Ringede og ringede…Hold kæft hvor er der bare sygt meget optaget, når jeg sidder i den anden ende og er sikker på jeg skal dø. Endelig kommer jeg igennem kun for at møde en sekretær der ikke gad at være på job den dag, og desuden ikke ville give mig en tid fordi hun ikke kunne se henvisningen…Nååå ja men så led du videre, så ligger jeg mig lige her over og dør…
- Ring igen mellem kl. 13-14:00” siger hun så - Ja flot Tove, en større imødekommenhed skal man fandme lede længe efter.

Kl. 13:00 ringer jeg igen…kun for endnu engang at blive informeret om at henvisningen stadig ikke kan hentes ned fra nettet, så jeg kan ikke få en tid.
– Ring igen på mandag” siger hun og ønsker mig en god weekend??!! What the f…

I dag mandag, får jeg ringet til den anden læge som også holder til i Hørsholm, og møder heldigvis den sødeste sekretær i røret. Lucky me, havde de fået afbud i dag, så den tid fik jeg. På klinikken møder jeg den sødeste dame som med det samme beder mig trække vejret, for hun kunne høre i tlf at jeg kørte helt af sporet.. Det lykkes mig ikke at trække vejret, før jeg har stået med hendes hånd på min skulder og vrælet som en lille pige.

Hun vil så gerne berolige mig og spørger om hun må se pletten, hvor jeg som det mest naturlige, hiver mit bryst frem midt ude i receptionen. Hun siger med den mest venlige stemme at jeg skal tage det helt roligt, at det sikkert ikke er noget. Så kigger hun på den og så bliver hun stille….var mine nerver ikke presset nok i forvejen, fik de da lige et ekstra skud hystria i hendes flere timers (ja ja så sekunder) tavshed.
- Den ser da ok ud” siger hun i en tone der ikke hjælper på stemningen, og viser mig ind i venteværelset.

På bordet derinde ligger en avis OG der står så på forsiden: Derfor dør du af kræft! SERIØST!!!!!! Og kunne jeg ignorere det og lade den ligge uden at læse – NEJ! Fedt, flot…fuuuuck mand. Jeg slår op og læser selvfølgelig under den type jeg er til kontrol for, jeg har ikke set mit nervesystem siden…Det stak helt af. Man har en gennemsnitslevetid på 9 md………Blodet i mit hoved, er stadig ikke kommet tilbage. Hold nu kæft altså, det var dumt at læse den avis.

Da jeg kom ind til lægen, når han ikke at præsentere sig før jeg tuder igen og i stormen af tårer, får jeg fortalt om de familiemedlemmer jeg har mistet til cancer, om dem der lever med cancer og dem som har haft cancer (heldigvis er en lige blevet erklæret rask) Stakkels læge, men super sød. Han får gang i min vejretrækning, så han ikke behøver undertekster til mine ord.

Han kigger på den lede plet, ligger den der kikkert ting fra sig og siger
– Nå Jeanette, ja altså den ser fin ud” Oooooooooooooog der kom blodet så tilbage til mit hoved, gisper inden jeg bryder sammen i nyt tudeanfald.
– Mener du det?” får jeg spurgt og fyrer så lige bemærkningen af
- Det skal du jo sige” Hvorefter han giver mig ret og siger den skal sendes til mikroskopi. Aldrig har jeg hadet så meget, at en mand giver mig ret.!!! Han forklarer mig at man som noget nyt, er begyndt at behandle med at booste immunforsvaret i netop den type cancer, at en overlæge på Riget, har testet det på sig selv da han havde det på hele sin hud.
Han er rask i dag, skulle jeg vide....Øhm tak for info, tror jeg....

Så nu sidder jeg her, pisse bange, urolig, nervøs og helt fucked i min angst… Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor bange jeg er, hvor grimme tanker jeg har. Det var nemmere at skrive om min uge inkl turen dertil i dag, end at beskrive de kaotiske følelser jeg rummer lige nu. Hele tiden kører de 9 md folk i gennemsnit lever med sygdommen. Er det, det jeg har tilbage…tænk nu hvis jeg kun lever så kort tid endnu, det er sgu da for lidt. Hvad med min søn. Åh gud tankerne er mange og ude af kontrol. De næste 8 dage, bliver de længste i mit liv!

Jeg er pisse bange!!!  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post273