Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Start aldrig for sent...!

Fra tanke til handlingPosted by Jeanette 02 Oct, 2014 22:59

Shiiiiit mand, mit hoved spinder rundt i selvsving mens øjnene kører modsat…Stop bussen, jeg vil af!

Kender du det, man liiige får en pose energi og tænker, at det da skal bruges fornuftigt eller i hvert fald krudtes af. Lavede den fejl at tænke, det da var en god idé at få ryddet op i en gammel sag jeg fandt. Kunne nemlig se på papiret at det mistede farve, så teksten var begyndt at svinde ind og da det er en polisensag (svensk udtale), er det pænt vigtigt det kan læses….og da mit energi niveau var oppe på dupperne, var det da en genial idé at få ordnet – not! Er helt skeløjet nu.

Alt blev scannet ind og den eksterne hardisk gennemsøgt, for at se hvor meget af billeder og beviser jeg havde til sagen der….pyha…der var heldigvis en del, men et par dobbelt dækninger, som så også lige skulle sorteres. Sidder nu her, 3 timer efter og magter ikke mere…Hold kæft der var mange ting, jeg skulle gå igennem og selvfølgelig fik jeg læst det hele op igen, for at sikre der ikke manglede noget.

Ryster stadig på hovedet over det menneske…kuk kuk falderaaaaa….

Nå men nu er det hele i det mindste scannet ind og lagt i korrekt orden, så det ved evt. lejlighed er nemt at printe ud igen. Alligevel rart at få ryddet op engang imellem, men resten må sgu vente til en anden dag…for i morgen er det starten på weekend – Ja tak!

Note to my self – Begynd ikke at rydde op i vigtige ting så sent. Nu er det fandme godnat hat til mig, men så er jeg vel frisk og veludhvilet kl. tidligt i morgen….
Hele dagen er gået for stærkt, jeg er ved at blive overtræt, så nu er det roger over and out for mig….Zzzzzzz…..

.... ♫♪......Vigtig viden - Ligegyldig info.......♪♫....

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post277