Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Gud hvem?

Tro eller ejPosted by Jeanette 15 Apr, 2011 15:29

Jeg skal ikke giftes …*gisp* Jeg blev døbt og konfirmeret imod min vilje. Så JA jeg har meldt mig ud af folkekirken! Endelig fik jeg taget mig sammen her i marts i år og fik det gjort.

Bare en lille sjov ting....Jeg har altid sagt at jeg først skulle have sex når jeg var gift og jeg skulle aldrig giftes….. Tja den ene ting holdt så ikke og den anden undgår jeg nu ved at være meldt ud af kirken.

”Nå ja ja man kan jo stadig….” Tænker du sikkert. Men nej ikke for mig! Jeg har aldrig haft den der pige drøm, jeg har hørt utallige veninder tale om. Jeg har ikke haft den følelse af at JEG skulle gå op af et gulv iført en lang kjole…. Med mindre jeg skal til fest. Så nu har jeg truffet valget og fuldført det.

Om der er en ”Gud” finder jeg ud af når jeg er død, indtil den tid, vil jeg spare pengene. Han/hun/den/det eller de får jo alligevel ikke min kirkeskat. Så kan jeg ligeså godt bruge de kroner på mig selv.

Fordelen, set fra min side, ved min begravelse er, at den bliver borgerlig frem for kirkelig. Hvilket betyder der vil blive sunget sange, i stedet for salmer. Jeg har intet forhold til salmer, INTET!!!!! Når jeg bliver begravet borgerligt, kan jeg få det med min musik, min smag og til mine ønsker. Det sætter jeg pris på at vide, for det værste der kunne ske er, at jeg får en trist begravelse. Jeg vil sendes af sted med den musik der altid har gjort mig glad. På den måde tror jeg også mine efterladte får lettere ved, at glædes mit liv og ikke min død!!!

Jeg er ikke altid gode venner med skæbnen, men vi har lært at leve sammen. At folk vælger at tro på en Gud efter eget valg, er fint med mig, det har ingen indflydelse på min dagligdag og har ikke min interesse.

Det eneste jeg i den forbindelse virkelig ikke kan have, er dem der mener de lever efter en trosretning og så modbeviser ALT via deres opførsel. Det giver jeg crap for. Man bliver ikke eks. Buddhist ved at stille en fed figur i vindues karmen… Come on, gør et nyt forsøg. Du kan jo ikke kalde dig selv Buddhist og så samtidig være medlem af folkekirken?!

Du skal ikke prædike for mig, det ville være tidsspilde.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post3