Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Oktoberfest anno 2015...!

Fest og FarverPosted by Jeanette 28 Sep, 2015 11:32


Så tog vi afsted igen....

Det er jo blevet fast tradition at vi skal til Oktoberfest på femøren. Så vi røg afsted i lørdags og hold kæft det var sjovt - Som altid.

Vi mødtes ca 30 mennesker hjemme ved mig, hvor vi startede med at drikke små klamme ting, som min veninde fra Hamborg, havde med hjem....eller de andre drak dem - Jeg kan sgu ik få det ned.

Traditionen tro, havde vi efterfølgende første stop ved 7/11 - Så der kan ligges en bund af pølsehorn.

Da alle havde købt mad/drikke eller hævet penge, gik vi vores sædvanlige rute ud til teltet - Den fejler ALDRIG. Alle på vores vej dytter, vinker, hujer og tager billeder.

Det er SÅ sjovt!!

Ude foran teltet samles vi med resten (i år var vi 48 sammen afsted) og får taget fælles gruppe billede. På øverste billede, mangler der dog stadig et par stykker.....men det er sgu heller ikke nemt at holde styr på så mange mennesker.

Det lykkes os i år at få ekstra 40 øl gratis - Dejligt! Men det manglede da også bare....

Et personale hev fat i mig i år, de havde nemlig prøvet, inden vi kom derud, at regne på hvor mange år vi var kommet der fast.

Oktoberfest med deres firma startede i Valby 2009 og da vi har været med fra start, kom vi frem til at dette var 7. gang (Ikke vores fejlregning 9). Derfor kunne de huske os.

Det er lidt luksus, for det giver jo lige lidt ekstra service. Ikke dårligt smiley

Efter sidste års oplevelse med oversvømmelse i teltet, havde de i år, lavet nyt. Så der var gulv i hele området - LÆKKERT!!!! Havde frygtet hjemmefra at det aflange telt, fremfor bredt og åbent, ville ødelægge stemningen en smule. Men NEJ! slet ikke.

Det var en skide sjov dag/aften, hvor alt var som det plejer - Bænke braste sammen, folk kunne ikke finde deres øl, så alle drikker af alles, alle deltagere er glade - Hele teltet er fyldt med super festlige mennesker.

Masser af mennesker hang ud ved vores bord - Det var vores faste bord, helt oppe foran scenen, midt for og et halvt skridt fra dansegulvet. Så mere centralt kan det ikke blive....Dog tror jeg på de hang ud ved os, fordi vi klart er teltets sjoveste gruppe!

Eneste minus - Toiletterne var i den anden ende af teltet....hahaha så det gjalt om at gå derud af i tide smiley

Vi er at finde på samme gåtur, samme sted, samme bord næste år! Ingen grund til at ændre en god tradition - Prost!

(pssssst....er du en af dem der stadig ik har prøvet det derude - Kom afsted, det er SÅ sjovt)

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post321