Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

FUCKING PISSE LORT!!!

Kærlighed og KildevandPosted by Jeanette 04 Feb, 2016 17:10
Jeg er så forbandet ulykkelig og skide ked af det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I går måtte vi efter 9½ år, sige farvel til vores dejlige og utrolig kærlige misser - Bandit ❤

Hold kæft hvor er jeg ked at det, langt mere end jeg havde forventet! Har SÅ ondt dybt dybt inde, min lille basse er væk og selv om det var det bedste for ham, gør det sgu ondt.

Han blev pludselig syg, men ik mere end en mindre operation i mandags, sku ku hjælpe - Troede vi. Hvad vi ik vidste var, at hans nyrer åbenbart var svage, så narkosen satte dem ud....
Heldigvis havde han ikke smerter på noget tidspunkt, det er jeg sgu glad for.

Jeg fik lov at sidde med ham et stykke tid, inden han skulle herfra. Så vi fik krammet og møsset en masse, han spandt og aede mig med sin hale, som han plejede.
- Men gud hvor havde han det skidt, ikke ondt, men skidt. Det lille pus.
Han kiggede mig i øjnene på et tidspunkt og det kan lyde langhåret, men han var klar til at sige farvel, uden tvivl, men det letter ik sorgen.

For helvede hvor er det hårdt og gud hvor har jeg brug for den største krammer!

Havde slet ikke forestillet mig at jeg ville reagere sådan her, men ja følelserne vælter rundt i maven og søvn er der ikke noget af.....

Vores anden misser, går og kalder på ham...FUCK MAND!
Hvor er det belastende svært ik at ku forklare hende hvad der er sket, men dyrlægen lover at hun vil stoppe med at hyle og søge om et par dage - Så jeg må proppe mig med sukker, så jeg kan holde mig vågen og kæle og kramme hende...

En ting er sikkert - Jeg skal ALDRIG have kæledyr igen...Det gør sgu for ondt når de smutter i dyrehimlen...

Min 'lille' Bandit altså ❤
Han var en lang dejlig satan, der vækkede mig HVER morgen og elskede at ligge langs mine ben, helst med min arm snoet ind i hans ben....
Nå ja og så sku han med HVER gang jeg gik på wc....Han var sgu så sød!
Hvis han faldt i søvn, mens han vaskede sig - Så sov han som han 'landede'. Kæft han sov i mange sjove stillinger den dejlige fis.
Hold kæft han bliver savnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Står lige nu i alle følelserne og er røv hamrende ked og vred og frustreret over at have mistet ham (man knytter sig sgu til de dyr)

Kan slet ikke holde tanken ud om at jeg aldrig ser ham igen, kan kramme ham eller han kommer mig løbende i møde når jeg kommer ind af døren eller presser sig ind under min dyne, for at putte inden vi skal sove.

Pis og lort og fucking lort med pis på, hvor jeg savner ham!

Min basse mand Bandit ❤

❤  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post337