Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Positivitet

Smilet er det smukkeste smykkePosted by Jeanette 15 Apr, 2011 15:32

For at finde det positive i alt, skal man træne sig op til det. For mig ligger det heldigvis naturligt og ligetil, har dog haft perioder hvor jeg glemte det en smule.

For nylig var jeg på kursus hvor underviseren sagde noget, på en måde der gik rent ind hos mig.Han sagde, en god start på dagen var at fortælle dig selv, at du lige havde fået 1440 minutter forærende, da du vågnede op. Det er de eneste man får, så det gælder om at bruge dem godt! Man kan ikke spare dem op eller bruge dem på forhånd, man får dem der og skal bruge dem. Næste morgen får du 1440 nye...brug dem godt og brug dem op.

Jeg skriver 5 positive ting ned hver aften, som jeg har oplevet i løbet af min dag. På den måde fastholder jeg mig selv i at se det gode frem for andet. Når jeg går i seng, har jeg ”ryddet op” i dagens oplevelser, de gode bliver gemt, de dårlige slettet. Kæft man kan sove godt bagefter.

Jeg er dog ikke frelst, for jeg er født med et ustyrligt temperament, som jeg har plejet godt og vedligeholdt gennem årene. Det her er bare for at fortælle hvad jeg gør for at bevare det positive syn på tingene. For det er sgu det nemmeste at blive gal og være negativ – underligt egentlig.

Jeg vælger at finde det positive i alt og gør det faktisk også, nogle gange hurtigere end andre, men jeg finder det. Det er sgu da talent! En gammel veninde sagde engang: Det er fedt at ringe til dig med mine problemer, for du vender det om eller sammenligner det med så langt ude ting, at jeg ender med at grine mine frustrationer væk” Tænk at vi er i stand til at gøre det, det er da et simpelt værktøj, som alligevel er så pisse svært at bruge.

  • Comments(0)//www.jeanettewarming.dk/#post4