Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Bonus point - Bonus familie...!

Kærlighed og KildevandPosted by Jeanette 01 Aug, 2011 01:38

På billedet herover er det, fra venstre: Søren, Signe, Mikkel, Mig, Alina, Mads og Oliver!

Kender du det, når man møder en ny fyr og derfor skal forholde sig til nye mennesker. Mennesker som det gælder om, at kunne enes med, om ikke andet? Langt de fleste gange finder man en måde, at komme igennem familie begivenhederne på. Du ved, på med smilet og de store lyttende ører, for nu skal du være velopdragen og give til fællesskabet. Jeg har til tider haft det lidt stramt, med tidligere kæresters familier (læs – stort set alle familierne) Det er jo ikke særlig holdbart i længden, hvis man ikke kan med familien – Let's face it!

Min kærestes familie består altså bare en flok super skønne mennesker. Hvor heldig er jeg lige?! Da jeg mødte min nuværende kæreste, var der igen nerver på med hensyn til ny familie. Jeg har mødt dem alle og mødt dem rigtig mange gange efterhånden, vi har jo trods alt kendt hinanden i 3 år. Men jeg må erkende, at jeg virkelig nyder deres selskab. Det er en familie, der er så fuld af god humor. Når vi er sammen, er der altid høj latter. Vi griner meget, når vi er sammen. Det er da en gave!

Det er med store knus, reel omsorg og interesse for hinanden. Det er med ærlighed og åbenhed - vigtigst af alt, føler jeg mig godt tilpas. Jeg har lyst til at være sammen med dem, jeg har lyst til at tale med dem og høre om det de har på hjertet. Jeg sætter faktisk stor pris på deres selskab! At jeg har mødt Mads, er jo skide dejligt, men at hans familie er så fantastiske, er en kæmpe bonus oveni hatten.

Billedet øverst er fra forleden dag hvor Mads, min søn og jeg havde aftalt at tage i Tivoli. En tur der blev langt sjovere end vi havde regnet med og der er flere ture på tapetet. Vi skulle ind og hygge, da Mads’s søster ville høre om vores planer. Hun og hendes mand, ændrede retning fra Zoo til Tivoli og da vi var i gang, tog hun kontakt til deres lillebror, der jo selvfølgelig også skulle være med til at lege. Så pludselig blev det større udflugt end vi startede ud med og til det absolut bedste! For gud hvor var det fedt. Vi endte med en tur på 9 timer…..! Sådan, så havde vi også fået noget for pengene.

Men ser du, der læser dette, jeg synes det er fedt, at vi kan gøre den slags. At spontant tage en mindre familietur, der endte med at blive så sjov, er da for genialt. Vi valgte at tage en dag sammen, fordi vi kan lide hinandens selskab og ikke blot fordi Tante Tut blev 70. Det er da for fedt, at vi gør det af lyst og ikke tvang. Vi manglede dog de arbejdende familiemedlemmer, der ikke længere har ferie!

Jeg synes det er så værdigfuldt, at jeg inderligt nyder at sammen med min kærestes familie – og det er hver og en af dem! Det er familie med megen glæde og med store arme. Der er plads til flere hos dem, de er utrolig varme og imødekomne. Jeg har aldrig følt mig udenfor, eller en smule ved siden af hos dem, jeg føler jeg hører til. Det er virkelig en ting jeg sætter pris på, for i mit univers kan det være alt afgørende, om der er kemi med kærestens familie. Ingen kommer uden om at familien er vigtigst!

Med hånden på hjertet – Det er en dejlig familie, at være sammen med!

  • Comments(3)//www.jeanettewarming.dk/#post93