Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Gys - Gru...!

Fjæs og facts om migPosted by Jeanette 03 Aug, 2011 20:16

Gyser Film….!

Jeg ELSKER en god gyser, sådan en hvor mine negle er bidt ned inden første åndedrag. Der hvor jeg sidder helt spændt og ikke kan klare at vente mere, der hvor jeg godt kan få en smule svedperler på næsen, fordi hele min krop sitre.

Jeg fik lov at se ’Fredag d. 13’ da jeg var omkring 10 år – Stor fejl! For jeg har lært at der er en meget god grund til, at aldersgrænsen er sat ved den slags film. Jeg kunne jo ikke sove og nu kunne de voksne jo ikke sige nej til mig fremover. For nu var der åbnet for godte posen til dårlige nerver. Jeg synes bare ’Fredag d. 13’ var SÅ uhyggelig, jeg sad med en pude foran ansigtet og tittede frem når jeg turde. Jeg sad bag min Stedfar, for jeg skulle fandme ikke sidde alene. ’Freddy Krueger - A Nightmare on Elm Street’ faldt aldrig i min smag, han var sgu for plat!

Så var der ’Dødens Gab’ uha den var spændende. Altså indtil jeg stod i vand til livet og kom i tanke om filmen, så ventede jeg sgu ikke til der blev råbt: Dem med røde bånd skal op!” Det var jo vildt, for den Haj vidste jo hvem man var og hvor man boede…. Jo jo det var et farligt dyr, puha!

Jeg har set så mange film fra den genre, at jeg ikke kan huske alle titler eller skuespillere. I hvert fald kniber det en del, hvilket har resulteret i jeg ofte har lejet nogen, jeg i forvejen havde set – Pis! Jeg bliver altid vildt glad, når jeg hører en ny gyser er på vej. For jeg er overbevist om at de bliver bedre og bedre, hvilket selvfølgelig ikke passer hver gang. Men uden surt, er der ikke sødt!

Jeg er vild med følelsen af den angst en film kan fremkalde, den spænding der er i kroppen. Jeg kan finde på at sidde og bande og svovle og højlydt skælde skuespillere ud, for vi ved jo godt alle sammen, at de godt kan høre det?! Men ud kommer der til tider grimme ord, fordi jeg ikke kan holde spændingen ud. Pyha, men det er jo fedt!!!

Kender du ikke det, når filmen efterlader en uro i kroppen. En uro der gør, at man lige overvejer om man skulle tage en ven eller flere, med på wc. For der står helt sikkert en morder bag døren, eller morderen står der, når man forlader toilettet igen. *Gisp* der hvor fornemmelsen af, at blive overvåget eller forfulgt, følger en helt i seng.

Jeg var vild med ’I know what you did last summer!’ og ‘Scream’ hold kæft de kunne få mig til at råbe højt. Nå ja og ’Final Destination’ scheisse der gik jeg fra biografen med en puls på højde med King Kong. ’The Ring’ var sgu også fed….Pyha ! Men jeg æder det råt. Jeg kan virkelig blive overrasket over fantasien der ligger til grund for filmen. Det er jo fantastisk og imponerende.

En psykologisk gyser er ren guf! Sådan en hvor jeg lige tror, jeg har regnet det hele ud og så viser det sig, at være omvendt, det er fedt. Jeg gider ikke bare en ligegyldig splatter film, men der skal selvfølgelig gerne være gode døds scener i og overraskende mord.

En god gyser der ikke forlader kroppen før dagen efter – Det er en god en af slagsen!

Kender du en god en, så smid mig en titel!

  • Comments(2)//www.jeanettewarming.dk/#post94