Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Why?

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 17 Apr, 2011 22:25

Hvorfor lave en blog?

Er det ikke bare et EGO sted, et egoistisk behov for den fulde opmærksomhed? JO!!!! Og det er lige præcis derfor jeg gør det. Jeg laver en blog fordi jeg vil have MIT sted, hvor jeg kan dyrke mit navlepilleri, et sted hvor jeg kan udtrykke min mening, min holdning eller min undren over vidt forskellige ting. Jeg vil køre solo og ose af sted i mit eget totale egocentrerede JEG!

Jeg vil skrive hvad der ligger mig på hjertet, hvad der passer mig. Det er MIT sted. Her er til tider Jantelov, let’s face it … Jeg er bare bedre end dig. Bum!!! Jeg vender tingene på hovedet for det synes jeg er sjovt. Jeg kan provokere og tale enhver rejekælling i knæ!

Jeg kan få dig til at skraldgrine – hvis du forstår min humor eller jeg kan pisse dig af. Either way er det DIT valg hvordan du fortolker det jeg skriver. Vær dog klar over dette er MIT sted på godt og ondt. Da det er mit sted og mit liv, vil jeg fandme have det sjovt.

Jeg er mig. Din fortolkning af mig, afgør om du oplever det som positivt eller negativt, dog har udfaldet ingen betydning for mig og mit liv. For JeanetteWarming.dk handler om MIG!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette 01 May, 2011 22:41

Taaaak smiley

Posted by Mads 18 Apr, 2011 22:31

Fantastisk fristed. Det er her tanker kommer på papir og du får gasset ud. Jeg glæder mig, som din kæreste til, at se stedet udvikle sig til en fantastisk blog. Her er ingen tvivl om dette er DIN blog og det er DINE tanker :=)

Jeg har dog fornøjelsen af, at nyde din personlighed hverdag. Her kan gæster af bloggen få smagsprøver af dine skøre tanker dit fantastiske JEG.