Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Chefen - Det er mig...!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 12 Oct, 2011 08:00

Jeg elsker at skrive på min blog, det fede ved at komme ud med en masse tanker, irritationer eller en super stor glæde. Ved at have min egen blog, kan jeg til hver en tid sige min mening – fortælle ting set fra min side og give dig en anden vinkel.

Jeg kan skælde ud hvis jeg har lyst, jeg kan hænge folk ud der opfører sig sært – Uden navns nævnelse off course! Jeg kan det hele, da vi i Danmark har ytringsfrihed og det er min egen personlig blog. Det er det jeg godt kan lide ved at have den, det er mit fri rum, min tænketank eller gavebod om du vil.

Jeg har en åbenlys mulighed for at fortælle mit! Det ville sgu da være dumt ikke at benytte sig af. Jeg kan fortælle min side, når jeg hører åndssvage rygter med nye løgne. Jeg kan undre mig over en adfærd der ligger mig fjernt eller bare gasse….. Det vigtigste er at jeg kan komme af med alt herinde og det har jeg tænkt mig.

Det jeg virkelig godt kan lide ved at have denne blog, er at ALT fortælles ud fra min side, det er mine holdninger der ligger til grund for alt. Jeg er vild med at jeg kan fortælle præcis hvad der passer mig, om hvad der passer mig og om hvem det passer mig. Dette er jo mit sted – Deraf også bloggens navn! Jeg kan rigtig gode lide at jeg herinde, kan modsige andres historier, hvis der skulle være behov for det. Jeg kan skrive mine egne tanker og følelser ned. Jeg har altid skrevet meget og vil altid gøre det, jeg er også skide god til det – Hvis du spørger mig.

Jeg mener faktisk jeg er rigtig god til at formulerer mig, jeg er god til at sætte ting op så det enten kan frembringe smil eller provokere. Jeg er vild med at jeg herinde kan gøre hvad jeg vil! Mit sted, mit liv og mine regler.

Der kommer perioder i ens liv, hvor der opstår fnidder. Det kan jeg komme til livs herinde, for herinde kan jeg fortælle min side af sagen….For ingen kommer uden om at alt har to sider. Jeg kan skive de ting ned, jeg kommer på i løbet af dagen, som jeg griner af. Jeg har dage – mange dage - hvor jeg er helt overbevist om at jeg ville egne mig perfekt som komiker…. For jeg er sgu god til at finde på sjove sætninger, hjemmelavet ordsprog der selvfølgelig giver stor dyb mening og så er jeg god til at grine!

Jeg kan vende alt om til noget positivt og det kan jeg benytte mig af herinde. Jeg kan vinkle tingene, så de ikke er så sorte og jeg kan gasse al det jeg har lyst til – uden at have luft i maven. Det er skønt med en blog hvor jeg kan lukke crap ud og andre derude, kan læse med hvis I har lyst eller lade være…. I kan kommentere på alt herinde, modsige mig eller grine med mig. Det er op til den enkelte – Jeg gør dette for MIN skyld, da det hjælper mig på den fedeste måde.

Min blog kan betragtes som min samtale med dig omkring mange forskellige emner! Om du reagerer eller ej, er sådan set ligegyldigt. Det er min holdning, min mening og min side af sagen der kommer frem her, det er præcis det der er meningen…. Hvis du føler dig trådt over tæerne, så flyt fødderne. Dette er ikke en døgnflue, det er min livslange online dagbog.

Velkommen til min oase….!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.