Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Til bal uden trusser...!

Nye tider - Nye tingPosted by Jeanette 27 Mar, 2012 15:25

Fest….og flere af dem…!

Kender du det, når festerne banker på døren og du kan ikke finde rundt i dit klædeskab?

Den situation står jeg i lige nu….Ganske forfærdeligt kan jeg godt sige dig – Pyha det kan da fremkalde stress.

Jeg går en weekend i møde, med forskellige arrangementer og synes nu (igen) at jeg liiige mangler en kjole eller måske et par små shorts eller måske er det bedre med nye sko….Hmmmm….. Så jeg har haft en samtale med Dankort der havde Mastercard med som bisidder….Vi fik en rigtig fornuftig samtale om ’Need to have og Nice to have’. Efter afstemning endte det med tydeligt flertal for ’Need to have’!

Så jeg har nu afsat en hel dag til, at finde outfits og jeg går IKKE hjem før det hele er fundet – Så må butikkerne lige vise sig fra deres fleksible side…skulle det blive nødvendigt lige at vente med, at låse den butiksdør. For enhver kvinde med respekt for tøj industrien ved jo hvor vigtigt det er at støtte op om omsætningen….eller er det udvilkingen…

Let the game begin – Operation ’Jeanette skal have nyt’ sættes i gang og jeg har tænkt mig at nyde turen hele vejen……nå ja og så lige nuppe et dejligt langt fodbad når dagen er omme, fødderne skal jo forkæles…specielt når jeg tænker på hvad de skal klemmes ned i igen om blot et par dage– Av!

Vejret er pragtfuldt og i weekenden er det mig der er fuld…ha ha ha ja ja den er sjov i mit hoved, men sådan er det med så meget…!

....Nå ja og så lige et smut forbi frisøren og få ordnet håret....Skønt!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette 27 Mar, 2012 16:39

Jeg løber da gerne ud igen inden vores date og finder noget nyt.....Ku jo være der var kommet mere spændende der jo smiley

Glæder mig SÅ meget til at ryste min røv i dit selskab....Pas på Kbh!

Posted by Marie 27 Mar, 2012 16:07

Så køb lige lidt ekstra til vores møde også - Hvem ved hvor vi ender hende, hehe...God jagt!!!! <3