Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Dagens sjove fif...!

Jeanettes KøkkenPosted by Jeanette 18 Jul, 2012 11:38

10 ting du kan bruge bagepulver til udover at bage…..

Prøv – Det virker!

1. Brug bagepulver til få vandhaner og andre blanke overflader til at skinne. Bland lidt bagepulver med vand og gnub på.

2. Brug bagepulver til at gøre fedtede bordplader rene. Kom bagepulver på en fugtig klud.

3. Brug bagepulver til at gøre køleskabet rent med. Kom tre spiseskefulde bagepulver i en deciliter varmt vand. Smør det ud i køleskabet med en fugtig klud og tør efter med en ren fugtig klud.

4. Brug bagepulver som ovnrens. Prøv at komme bagepulver på en fugtig klud og fordel det på ovnens sider, bund og loft. Lad det side og virke i en times tid og tør derefter skidt og bagepulver af med en fugtig klud.

5. Brug bagepulver til at få genstridige madrester af gryder og pander. Lad bagepulver stå og søbe en times tid i varmt vand i gryder og pander. Derefter kan de fastbrændte madrester fjernes med en børste.

6. Gnub bagepulver på rødvins- og kaffepletter.

7. Brug bagepulver mod meldug. Bland en tyk pasta af bagepulver og vand og brug en gammel tandbørste eller lignende til at fordele bagepulvermassen på fliser eller badeforhæng med meldug.

8. Brug bagepulver til at fjerne den grimme lugt fra afløb. Hæld en deciliter bagepulver ned i afløbet efterfulgt med en deciliter eddike og derefter en omgang kogende vand.

9. Brug bagepulver til at fjerne de grimme brune terester fra koppen. Kom en teskefuld bagepulver i koppen og gnid med en finger. vupti så er koppen ren og fin igen.

10. Brug bagepulver til at fjerne den grimme rådne blomsterlugt. Kom bagepulver ned i vasen, der lugter og lad stå en times tid. Skrub derefter med en børste.

Det er lidt skræmmende, netop fordi det bruges til at bage med og vi indtager det….Men super rengørings middel…Tænk over det næste gang du bager…hahahaha hvilket jeg skal på fredag ups!

Kilden er fra bogen ”Green living for dummies”

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.