Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Livets vej kan være sej…!

Under Huden - Ærligt!Posted by Jeanette 12 Aug, 2012 21:18

Har en af de dage hvor jeg tænker over min fortid…sådan helt dybt ned, hvor det har været gemt væk længe.

Det er underligt at se de ting i øjnene igen, egentlig gør det også pisse ondt. Jeg er dog ikke overrasket over det gør ondt, for der er jo en grund til jeg har gemt det væk i en kasse bagerst på første sal…sort of speak.

Jeg fik en besked i går aftes, der satte gang i det. Beskeden jeg modtog, var rimelig alvorlig og fik mig til at fundere over livets mening og hvor hurtigt det kan ændres eller slutte. Jeg ved ikke om han synes det er ok at oplyse, så det bliver selvfølgelig uden navns nævnelse….

Ser du i går var der tre personer på min venneliste på Facebook, der taggede sig ind på hospitaler rundt om i byen og come on hvem fanden tagger sig ind, hvis de virkelig ligger i smerte?! Nej vel… Jeg kommenterede selvfølgelig på alle tre og så var det bare det. Lidt sjov kan man jo altid lave på andres bekostning. Men så kom der sgu en tilbagemelding der rystede mig. For den ene af de tre, lå der pga. en blodprop i hjernen og der var efterfølgende mistanke om den skulle have forårsaget en hjerneblødning….Manden er kun 34 år…Det burde fandme være forbudt at blive ramt af elendighed når man er under 90! Christ…!!!

(Han er ved godt mod men er ikke færdig med videre undersøgelser – blodproppen er passeret og ingen blødning, puhaaa)

Men hans historie fik sat mig på et tog der kører gennem min fortid….

Jeg er i forvejen på et stadie i mit liv, hvor jeg rydder godt op i minderne. Lidt lige som at hive alle billederne ud og sortere dem efter lejlighed og ligge dem ordentligt i mapper. Det kræver tid og ikke mindst overskud. For jeg har sgu oplevet nogle ting….ting som et barn ikke burde opleve eller blive pålagt ansvar for. Jeg sidder lige nu bare og lader tankerne vandre og minderne komme frem. Det er ting jeg med tiden skal have skrevet ned, for at få dem ud og på afstand.

Jeg skriver det her indlæg lige nu, fordi jeg sidder og tænker over livets fart…..Det går sgu for stærkt, alt for stærkt. Anyway så lufter jeg bare lige lidt tanker uden den dybere mening i dag – Men kan garantere dig at jeg får skrevet om min fortid, når det er kommet ordentlig ud og ned i forståelige ord. For det kræver lidt sortering i rodet, ment på den måde at de forskellige ting skal i hver deres rigtige kasse. Jeg vil skrive det ned og ligge ud her, fordi jeg har brug for det. Fordi jeg ikke længere ønsker at holde det hemmeligt eller skjult mere….Det er mine oplevelser, erfaringer og minder, men ikke mine problemer .

Jeg kan fortælle dig som et lille preview, at jeg - sikkert som så mange andre, havde en barndom med udfordringer i form af bla. vold i hjemmet. For meget ansvar lagt på mine små barneskuldre….Måske er det derfor jeg aldrig er blevet højere end 162 cm, der var lagt for meget vægt på mig…hahahaha. Jeg vælger at grine lidt af det, frem for at græde over det – for det har jeg gjort rigeligt gennem mit liv, forstå mig ret – Jeg tuder stadig, som forleden dag, da jeg fortalte en veninde om noget af det... Men det er ikke en tung gråd mere, det er en lettelse.

Jeg er ud over det, kort fortalt også blevet overfaldet på gaden to gange, begge som barn – Jeg blev som rosinen i pølseenden, overfaldet i mit eget (tidligere) hjem af en underbo…Bum! Alt det ligger i ’rode kassen’….Ikke at det som sådan tynger mig i dag, men det er stadig i bagagen og skal op på en hylde i stedet for. Det påvirker mig selvfølgelig i den grad at jeg passer på mig selv, at jeg kan forsvare mig selv og jeg sørger for ingen kan ramme mig….men al det skal jeg nok komme til.

Efter den oplevelse i går og min egen oprydning der har ventet for længe, havde jeg bare lyst til at åbne lidt op og råbe: ARGH! Over den måde livet kan behandle os på…..Husk at fortælle jeres nærmeste at I elsker dem ❤

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.