Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Det modsatte køn - Kan være for modsat!

Helligdag og HyggePosted by Jeanette 02 Nov, 2012 16:39

Går du som jeg og undre dig over det modsatte køn til tider?

Så vil jeg her anbefale dig at læse It’s a guy thing by David Deida.

Jeg fik denne bog anbefalet af en meget klog veninde, der selv har læst den og bruger den i sit daglige job. Jeg tænkte den lød spændende og kan godt lide at udvide min horisont. Da jeg ofte ikke forstår mænds adfærd, valgte jeg at give den en chance.

Må jeg lige sige her at det er da en fed bog. Pludselig giver en hel del mere mening for mig, hvad angår modsatte køn. Selvfølgelig er det så enkelt….Da jeg nåede til side 6, sad jeg og grinede og tænkte: Ja sgu da!” Det var bare så simpelt og lød bare så logisk. Det første stykke handler om maskulin og feminin energi.

Ud over at brikkerne om mænd faldt mere på plads, så forstod jeg også en del af mig selv mere. For jeg har en tendens til at agere maskulint – Nu forstår jeg hvad det er der gør det. Ja det kan sgu nok lyde lidt langhåret, men ærligt så er jeg vild med Aha oplevelser og det fik jeg og får jeg af denne bog .

Den er skrevet på engelsk, men lad dig ikke skræmme af det for den er nem at læse. Gør dig selv den tjeneste at læse den!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette 02 Nov, 2012 23:00

Den er virkelig god - For gud hvor er det nemt at forstå, når han forklare det på den måde....Meget simpelt og helt ganske enkelt.

Takker for anbefalingensmiley

Posted by britta 02 Nov, 2012 17:34

Den er super er den. Jeg må snart have den genlæst :)