Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Fødselsdags Feber...!

Fest og FarverPosted by Jeanette 18 Nov, 2014 15:39


Yay så blev det sgu min fødselsdag igen….Lucky me, at jeg også fik en i år.

Grunden til vejret er lidt trist, er de andres skyld – Jeg har rykket min til lørdag, hvor der kommer høj sol og strandvejr smiley Selv tak!

Jeg fik en fantastisk gave af min søn – En god varm feber, jeg hader når jeg får gaver der ikke kan byttes. Damn!

Så nu ligger jeg og nyder opkald, sms og opslag via fjæs….Sikke mange dejlige mennesker der vælger, at tage sig tiden til lige, at vise de tænker på mig og min dag, ved at smide en sød hilsen - Det varmer sgu…..Altså har det nu varmt nok i forvejen med den feber, men deres ord får mine kinder til at dække øjnene, og mundvigene til at slå knude i nakken.

Tjek lige min hjemmelavede ønskeliste - Husk at læse det med småt.

Tænk hvis jeg skulle være så heldig, at gæsterne opfylder mit ønske og møder op med ham, iført rød sløjfe – I wish smiley
Fejrer nemlig mig selv, i selskab med lækre lækre tøser og mænner på lørdag, så der er lagt op til ballade og latter. Latter er faktisk altid noget vi dyrker meget af, bliver sååååå fedt at feste med dem der kommer - Kæft det er dejligt at have fødselsdag.

Takker uden at bukke, for alle dem der havde mig i tankerne i dag, på min helt egen fødselsdags dag smiley  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.