Warmings Widunderlige Werden

Warmings Widunderlige Werden

Om bloggen

Her skinner solen flest dage om året

Update....!

Hvorfor laver jeg en blogPosted by Jeanette 19 May, 2011 21:19

Nu har det stået på en måneds tid, med det her blog halløj. Jeg var spændt på, hvordan det ville være og om jeg havde nok, at skrive om. Som nok i at skrive, da jeg jo vælger at ”gemme” en del af vejen. Jeg er overrasket over hvor meget der kommer frem, efterhånden som jeg får det skrevet ned.

Jeg render vist rundt med en hel del mere gas, end jeg havde regnet med. Men gud hvor er det fedt, at komme af med. Jo mere jeg skriver, jo mere dukker op….. Det skal sgu da nok gå galt.

Havde jeg vidst hvor befriende det faktisk føles, at lave denne blog, havde jeg gjort det for længst. Jeg kan fortælle dig, at jeg møg hygger mig med det. Til tider ligger jeg flad af grin – men nu synes jeg jo også jeg er pisse sjov. Inden jeg får set mig om, har jeg siddet og skrevet flere timer.

Jeg håber du nyder, at læse med – ellers var du her vel ikke nu. Men giv endelig din mening til kende under mine opslag, for jeg vil meget gerne høre den – om du er enig eller ej. Vi kan alligevel ikke alle, have samme overbevisning, men derfor kan vi jo sagtens have en saglig debat.

Jeg nyder at have den blog her, for jeg kan skrive præcis hvad der passer mig og om hvem det passer mig. Det er jo i bund og grund det, den skal bruges til. Jeg har flere idéer og flere tanker, som vil komme undervejs.

Smid en kommentar undervejs, giv respons på det du læser, hvis du får lyst.

I mellem tiden vil jeg virkelig nyde, at mit selvcentrerede ego sted, kører på skinner for mig. Der er mange der følger den, kan jeg se og det er jeg da glad for.

Af hjertet tak!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jeanette 23 May, 2011 23:10

Tak for respons, det er sgu dejligt at høre.

Jeg kan kun sige at du SKAL gøre det, det er virkelig skønt at have et sted at give los smiley

Jeg vil være din trofaste læser, for jeg ved du har en masse at fortælle!

Posted by Marie Carlé 23 May, 2011 23:04

Nå, nu kan man endeligt kommentere din blog. Jeg har prøvet før! Du er sgu en sej kvinde, jeanette!! Overvejer selv at lave en blog, men den skal kun omhandle mine unger...Hvem ved, måske får jeg det gjort en dag. Glæder mig til at læse mere fremover.... Godt du lige minder om, når du skriver nyt. Skal lige ind i vanen og åbne din blog:)


Hyg dig Miss Blog !!! :)